Huizenplan
Image default
Woning en Tuin

Luxe interieur

Veel mensen houden van een luxe uitstraling in huis. Hierdoor heb je wellicht meer zin om mensen thuis uit te nodigen, en voel je je meer thuis. Bij relaxury is mooi wonen een motto. Relaxury luxe wonen is iets wat iedereen wel thuis wil hebben. Bij relaxury heb je een breed assortiment met verschillende luxe interieur. Alle meubels die passen bij luxe interieur die ze maken zijn op aanvraag, daarom is geen meubel hetzelfde. Met de metropolitan stijl is het net alsof je in een hotel verblijft. Vooral cinewalls, tv-wanden, banken en kasten zijn bij relaxury erg populair.

 

Luxe banken

Iedereen wil een mooie bank in de woonkamer; het liefste een echte eyecatcher. Het juiste zitmeubel zorgt voor een stijlvolle uitstraling en kan jouw ruimte tot leven laten komen. Dan kun je gezellig wat drinken op je nieuwe leren of fluwelen bank. Bij relaxury is er ook een breed assortiment beschikbaar aan luxe banken. Maar hoe ontdek je welke bank juist voor je is? Niemand zit natuurlijk op een miskoop te wachten. Het is belangrijk dat de leuning van de bank niet de laag ligt, en dat je niet bij de eerste keer zitten al in de bank zakt. Kussens zijn daarom ook van belang. Een goed gevuld kussen maakt jouw bank kwalitatief waardig. Als je wél kiest voor een bank met een lage leuning, wordt je gedwongen om altijd een actieve houding aan te nemen. 

 

Accessoires woonkamer

Accessoires kunnen je woonkamer maken of breken. De juiste kussens bij jouw bank bijvoorbeeld. De bank kan er juist uitspringen, door de mooie kleuren of een bijpassend patroon. Echter, als de kleuren totaal niet bij elkaar passen wordt het een lastig verhaal. Als je bank druk is van zichzelf, probeer dan rustigere kussentjes te kopen. Voor een rustieke bank kun je deze vuistregel omdraaien. Ook andere accessoires kunnen ook jouw woonkamer aanzienlijk verbeteren. Koop bijvoorbeeld een keer een mooie kamerplant, die hoeven niet veel geld te kosten. Zoek er dan ook een stijlvolle pot bij uit. En je kunt natuurlijk ook altijd spelen met mooie verlichting, fel licht of juist een gezellig warm licht boven je eettafel.