Huizenplan
Image default
Woning en Tuin

Maak gebruik van een worteldoek

De tuin klaar maken voor de zomerperiode is wellicht het fijnste wat je kunt doen. Onkruid wieden en hier ruimte genoeg maken zodat de planten erin kunnen. Maar wist je ook dat je door middel van een worteldoek geen onkruid meer hoeft te wieden? Jouw tuin zal het gehele jaar onkruidvrij zijn! Wel dien je er rekening mee te houden dat het op de juiste manier gemonteerd wordt.

 

Welke afmeting heb je nodig?

Je kiest ervoor om de tuin compleet op te knappen. Alle planten eruit en hier nieuwe exemplaren voor terugplaatsen. Echter kan je er dan voor kiezen om eerste en worteldoek te plaatsen. Je maakt een gat in het doek waar vervolgens de planten komen te staan. Let er wel goed op dat je het doek goed monteert. Doe je dit namelijk niet, dan komt het onkruid er alsnog doorheen en is het plannetje mislukt.

Bij fvr-trading.nl vind je diverse afmetingen waar je uit kunt kiezen. Ook qua de breedte kun je het hier vinden wat je nodig hebt. Tevens is het ook mogelijk om de pennen bij te bestellen die je nodig zult hebben om het goed en wel te monteren. Dit bedrijf levert niet alleen hoge kwaliteit, maar ook zeer aantrekkelijke prijzen. Wil je graag meer te weten komen over de worteldoeken die je hier kunt vinden. Schroom dan niet en neem vandaag nog een kijkje op de bovenstaande website!