Huizenplan
Image default
Woning en Tuin

Op zoek naar leuke kraamcadeaus voor meisje Fenna

Mijn collega Suzanne heeft binnenkort een baby shower. Haar dochtertje gaat heten Fenna. Dat jullie dat even weten. Enfin, bij een baby shower, kun je zoals jullie ook wel begrijpen niet met lege handen aankomen. Suzanne is op dit moment heel druk met het inrichten van de kinderkamer. En wij gaan daar aan meehelpen door een paar ontbrekende items te schenken. Lees je mee met mijn zoektocht?

Zoektochten vandaag de dag, we schrijven 20 juni 2018, beginnen over het algemeen bij Google. Dus ik googelen op leuke kraamcadeaus. Ik kwam al snel de site CozyKidz tegen. En het was direct al raakt. Ik zag een hele reeks aan originele baby kraamcadeau’s. Mijn oog viel op een babygym van het merk Loullou. Wat aan de prijzige kant, 100 Euro plus, maar voor je collega moet je wat over hebben toch? Daarbij, Suzanne heeft mij ook hele luxe design kinder decoratie geschonken toen ik zwanger was van Jorn.

Okay gaan we verder. Waar Suzanne echt behoefte aan had, liet ze openlijk aan mij weten zijn lakentjes. Ja die hebben we allemaal nodig toch. Nu toch op die CozyKidz website zit, laten we even of er ook leuke lakentjes bij zitten, bestellen we die mee, besparen we verzendkosten. Geen gezeik iedereen rijk.

Ik had geluk ze hebben een sectie met leuke baby lakentjes. Ik weet dat Suzanne fan is van het merk Cam Cam Copenhagen. Ik ook hoor. Veel moeders merk ik. Die Denen weet echt wel wat ze doen hoor. Ik ging specifiek voor het model grey wave. Die is dus grijs. Met golfjes. Volgens mij verkopen ze hem nog dus als je hem ook wilt, dan kan dat.

Enfin, dat was het einde van de zoektocht, binnen driekwartier een groot succes geboekt. Heel erg blij daarmee natuurlijk. Maar nu komt het: was Suzanne er ook blij mee? Tromgeroffel. Ze vond het fantastisch. Althans dat liet ze mij weten. Een paar weken later was ik er weer. Kinderkamer bezichtigd. Schiet al op, bijna af. En de babygym en het lakentje prijkte aldaar. Dus missie geslaagd denk ik zo!

Voor meer info :