Huizenplan
Image default
Woning en Tuin

Privor glazen schuifwand voor uw veranda

Privor glazen schuifwand opent uw wereld

Het is soms fijn om jezelf even terug te kunnen trekken in een afgesloten ruimte. Maar wel in een ruimte met zicht op de ruimte ernaast of op de tuin. Een Privor glasschuifwand die gebruikt wordt als tussenwand of als wand bij een terrasoverkapping is hiervoor de ideale oplossing. Naast de praktische voordelen die een glasschuifwand biedt zijn er ook nog eens de schitterende ruimtelijke effecten die een glazen schuifwand met zich meebrengt. Een doorkijk door kamers heen of juist een mooi uitzicht op de tuin zorgen ervoor dat een glazen schuifwand erg gewild is.

Meer woongenot

Een Privor glasschuifwand heeft als voordeel dat u meerdere kamers kunt creëren zonder dat dit individuele, afgesloten ruimtes worden. Ideaal voor gezinnen waarbij er behoefte is bij gezinsleden om even iets voor jezelf te kunnen doen. Bijvoorbeeld studeren, een film kijken of juist even lekker rustig op de bank liggen. Toch wil je beneden ook wel weer het gevoel hebben dat je samen bent. Saamhorigheid met de andere gezinsleden. Met de glazen schuifwand kunt je elkaar blijven zien, toch biedt het wel dat stukje privacy waar soms behoefte aan is. Als u de glasschuifwand als buitenwand plaatst, dan haalt u letterlijk de tuin jaarrond in huis. In de lente en de zomer kunnen de deuren lekker (gedeeltelijk) open, in de herfst en winter geniet u met de deuren dicht nog steeds heerlijk van uw tuin. Met de schuifwand van glas ontdekt u opeens veel nieuwe mogelijkheden in uw bestaande woning en ervaart u veel meer woongenot.

Privor duurzame oplossing

Een overkapping met een glazen schuifwand warmt snel op. Het voordeel hiervan is dat de warmte in deze ruimtes in de herfst en winter lang blijft hangen. Dit biedt enorme voordelen. U kunt deze warmte namelijk doorlaten naar de andere ruimtes waardoor er in deze ruimtes minder gestookt hoeft te worden. En dat scheelt aanzienlijk in de energiekosten. Naast het financiële voordeel is dit ook nog eens een prima oplossing in het kader van duurzaamheid. Het aanbrengen van strips die tocht tegenhouden zorgt voor een nog betere isolatie.

Nog meer voordelen

Naast extra woongenot en een lagere energierekening zijn er nog een aantal voordelen van een glazen schuifwand. De natuurlijke lichtinval geeft u uw woning een gevoel van vrijheid en luxe. Jaarrond natuurlijk licht. Ook dit scheelt kosten, er hoeft namelijk minder elektriciteit te worden gebruikt. Door veel natuurlijk licht te gebruiken, neemt het gevoel van ruimte ook enorm toe. En die ruimte, die wordt optimaal benut, want schuifwanden nemen geen extra ruimte in beslag zoals uitslaande deuren dit bijvoorbeeld wel doen. Uiteraard kan een glasschuifwand worden voorzien van goed sluitwerk om inbrekers buiten de deur te houden. Glazen schuifewanden zijn een prima investering die heel veel voordelen biedt!

http://privor.nl