Huizenplan
Image default
Vakantie

Vakantiewoning verhuur kop van Noord Holland

Ken je dat? Het gevoel dat je zo ontzettend toe bent aan vakantie? Heerlijke even niets doen, lekker uitrusten, maar vooral gewoon waar jij zelf zin in hebt zonder iets te moeten van een ander. Ieder mens beleeft zijn vakantie het liefst op zijn eigen manier. Sommige mensen vinden het heerlijk om te relaxen, een boek te lezen, een goed glas wijn te drinken, maar bovenal heerlijk ontspannen. Anderen daarentegen houden meer van een actieve vakantie vol adrenaline, sport en bezig zijn. Hoe jij je vakantie het liefst ook viert, aan de Noord-Hollandse kustlijn is er plek voor beide. Kijk eens bij I-projekt / Vakantiewoningen aan de kust naar het aanbod vakantiewoningen (verhuur) in Noord Holland.   

Wat is er te doen aan de Noord-Hollandse kustlijn?

Wanneer je hier op vakantie gaat staat 1 ding vast: je hoeft je hier zeker niet te vervelen. I-projekt verhuurt vakantiehuisjes en vakantiebungalows in de dorpjes Callantsoog, Groote Keeten, Julianadorp, Sint Maartenszee en Petten. Al deze huisjes liggen op loopafstand van het centrum en de zee. Zo kun je als je wakker wordt meteen naar het strand of een duik in de zee nemen wanneer je daar zin in hebt. In deze regio zijn ook tal van mooie wandel- en fietsroutes door de prachtige duinlandschappen. Loop een lang stuk, of stap lekker op de fiets en ruik de heerlijke geur die altijd dicht bij zee hangt. Ook zijn er op het strand veel sportieve mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan surfen, vliegeren, of zwemmen. Hou je meer van winkelen of cultuur snuiven? Dan is het in deze kustdorpjes zeker mogelijk om de winkeltjes af te struinen of ergens lekker een hapje te eten of een drankje te doen. In de zomer worden er ook veel feesten en braderieën georganiseerd. Ongekend gezellig!  

Wat is er nog meer te doen in de provincie?

Uiteraard is het mogelijk om lekker in de buurt te blijven alles te wandelen of op de fiets te bezoeken. Maar mocht je toch zin hebben in een leuk uitstapje ben je met de auto makkelijk in een van de omliggende steden in de provincie. Je kunt bijvoorbeeld naar Den Helder rijden en de boot naar Waddeneiland Texel nemen. Maar ook in andere steden zoals Haarlem, Amsterdam of Alkmaar ben je zo. Hier is net iets meer te doen. Je kunt bijvoorbeeld naar een spa, naar de bioscoop, naar een museum of nét iets meer cultuur snuiven in de grotere steden. Wat je ook gaat doen, jouw weekend weg naar Noord-Holland wordt gegarandeerd een groot succes!

 

https://www.vakantiewoningenaandekust.nl/

Gerelateerde artikelen

Vakantiegeld investeren in uw woning

Fantastische motorreizen door Europa aangeboden!

Huis in de Ardennen huren nog nooit zo eenvoudig