Huizenplan
Image default
Woning en Tuin

Website biedt altijd actuele kadasterdata

Wie steeds wil beschikken over de meest actuele Kadasterdata, die doet een beroep op Kadastralekaart.com. Hoewel de website niet in eigendom is van het Kadaster, is de informatie wel door deze organisatie geleverd en gaat het bovendien steeds om de meest actuele informatie. In eerste instantie ontdek je via het platform Nederland van bovenaf, de website biedt echter heel erg veel meer nuttige informatie. 

Kinderen en zakenmensen zijn blij met Kadastralekaart.com 

Kinderen vinden het platform leuk omdat ze door in te zoomen hun eigen huis kunnen vinden, zakenmensen hebben baat bij het platform als ze plannen hebben een bepaald perceel te kopen. Voor een gering bedrag kun je allerlei handige informatie downloaden, Zo download je eenvoudig een Kadastrale kaart met maatvoering, download je woningtransactie rapporten en leer je er eveneens alles over bestemmingsplannen en verleende vergunningen.  

Ze blijven interessant, de rapporten met luchtfoto 

Interessant is ook de Kadastrale kaart met luchtfoto, zoals je ook hypotheekinformatie kunt downloaden. Hoewel niet duur, is het als je vaker informatie downloadt beter en vooral voordeliger een abonnement af te sluiten. 

Eigendomsinformatie is een samenvatting van de eigendomsakte 

Zeer interessant is ook de eigendomsinformatie die je kunt downloaden op het platform. Je kunt dit wel beschouwen als een samenvatting van de eigendomsakte, je leert zo wie eigenaar is van een bepaald perceel en wat er voor het perceel betaald is. Mocht er iemand zakelijke rechten bezitten, dan wordt dit na downloaden duidelijk zoals uiteraard ook de Kadastrale aanduiding en de oppervlakte genoemd worden. De informatie kan net het verschil maken en je doen besluiten wel of niet tot koop over te gaan. Het verklaart voor een groot deel de toenemende aandacht voor dit platform.  

De data is van het Kadaster en altijd actueel 

De data die je vindt op het platform wordt geleverd door het kadaster. De informatie die je ziet is bovendien altijd actueel. Ook kun je via het platform jouw perceel of kavel te koop aanbieden. Ideaal, want je adverteert op de website precies bij de juiste doelgroep en bovendien betaal je er nooit de hoofdprijs voor een advertentie. Integendeel zelfs.