Huizenplan
Image default
Woning en Tuin

Werken in het groen met een eigen tuinkantoor van My Home Office

Vandaag de dag is een flexibele werkplek populairder dan ooit. Ook zien meer en meer mensen in dat een werkplek aan huis aan de hoogste standaarden moet voldoen. Het moet een plek zijn waar je kunt worden geïnspireerd en waar werk en privé goed van elkaar kunnen worden gescheiden. Dit is gelukkig allemaal mogelijk met een eigen tuinkantoor van My Home Office. Wil je daar nu net even wat meer over te weten komen? Je leest er hier alles over.

 

De producten van My Home Office zorgen voor erg veel lichtinval

Wel zo handig! De producten van My Home Office zorgen voor erg veel lichtinval. Hierdoor kan er altijd goed worden gewerkt en online vergaderingen zijn makkelijk te volgen. Ook ben je eventueel goed zitbaar als je met collega’s of zakenrelaties communiceert via de webcam. Een tuinkantoor is in verschillende formaten te verkrijgen en daardoor geschikt voor ieder type woning.

 

Een tuinkantoor in verschillende soorten stijlen

Leuk om te weten. Een tuinkantoor is in verschillende soorten stijlen te realiseren. Je hebt de keuze uit een paar standaard uitvoeringen, maatwerk en een model met badkamer. Neem daarom gerust eens een kijke online en ontdek de modellen waar je allemaal uit kunt kiezen. Heb je op dit moment al een bepaalde voorkeur voor een tuinkantoor die je graag aan huis laat plaatsen?

 

In vrijwel alle gevallen vergunningvrij te plaatsen

Kies je voor een eigen tuinkantoor. In vrijwel alle gevallen zijn deze modellen vergunningvrij te plaatsen. Uiteraard kan een specialist je daar alles over vertellen en denkt graag met je mee. Zo weet je altijd zeker dat je niet voor gekke verassingen komt te staan en geniet je binnen een mum van tijd van een eigen tuinkantoor aan huis. De meeste modellen hebben een levertijd van zes tot acht weken. Kies je voor een tuinkantoor voor je eigen bedrijf? Dit is in veel gevallen fiscaal ook erg aantrekkelijk. Laat je daarover zeker verder informeren.

https://myhomeoffice.nu/nl