Huizenplan
Image default
Woning en Tuin

Zonnepanelen laten monteren in Roermond

Bent u woonachtig in Roermond en heeft u interesse in zonnepanelen? Dan geven wij bij Natuurlijk Energie als zonnestroom specialist u graag meer informatie hierover. Wij staan bij Natuurlijk Energie voor de beste kwaliteit. Als u dus uw panelen bij ons aanschaft, dan kunt u rekenen op de beste installatie en montage maar profiteert u ook direct van zeer kwalitatieve materialen en de beste (klanten)service. Als u interesse heeft, kunt u gratis en vrijblijvend een offerte laten opstellen voor zonnepanelen in Roermond op onze website. Hiervoor willen wij graag weten of u dit aanvraagt als particulier of ondernemer en wat uw huidige locatie is.

Montage zonnepanelen in Roermond

Nu vraagt u zich misschien af hoe de montage van zonnepanelen bij uw woning of bedrijfspand in Roermond eruit komt te zien. Wij werken bij Natuurlijk Energie alleen met de beste montagematerialen waardoor u verzekerd bent dat de panelen volledig veilig worden geïnstalleerd. Ook vinden wij het belangrijk om voor een nette afwerking te zorgen waarbij de panelen langdurig mee kunnen gaan, ook bij barre weersomstandigheden. Hoe de panelen worden gemonteerd, hangt af van uw dak type; hierbij onderscheiden wij een schuin- en een plat dak. Bij schuine daken wordt er gewerkt met het zogenaamde Solar Construct systeem. Deze bevat andere elementen dan bij een montage van panelen op een plat dak. Het montagesysteem voor een schuin dak beschikt over een handig haak- en kliksysteem waardoor de panelen veilig bevestigd zitten. Ook wordt er gewerkt met dakhaken. Deze haken worden aan uw dak bevestigd zodat alles netjes afgewerkt kan worden en de kans of beschadigingen wordt verkleind. Voor een plat dak maken wij ook van Solar Construct maar wordt het op een andere manier bevestigd. De opstellingshoek hierbij is 13 graden zodat wij uw volledige rendement kunnen behalen. Om alles goed af te kunnen werken, werken wij met daksteunen. Deze versterken het dak en voorkomen eventuele beschadigingen of lekkages. 

Natuurlijk Energie

Bij Natuurlijk Energie hebben wij al ruim elf jaar ervaring als het gaat om elektra en zonnestroomsystemen. Hierbij vinden wij het belangrijk om op persoonlijke wijze te werk te gaan en onze klanten de beste service te geven die zij verdienen.