Huizenplan
Image default
Woningen

Alles over een makelaar

Een makelaar is een tussenpersoon. Hij/zij bemiddelt bij de koop en verkoop, huur en verhuur van huizen, kantoren en andere onroerende zaken. Zo’n makelaar kan je ook helpen met roerende zaken zoals autoverzekeringen of inboedelverzekeringen. Sommige makelaars zijn gespecialiseerd in één type product, terwijl anderen breed georiënteerd zijn. In Voorne Makelaar Hellevoetsluis hebben we een breed scala aan services voor je beschikbaar. We hebben jarenlange ervaring in de makelaardij en helpen je graag verder!

Voorne Makelaars

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe woning kun je terecht bij ons kantoor. Wij bezichtigen met je mee en denken met je mee over de mogelijkheden. Ook als je wilt gaan verhuizen, of juist iemand zoekt die jouw huidige huis kan verkopen, zit je goed bij Voorne Makelaar Hellevoetsluis. Wij helpen je met het gehele traject, van het opstellen van de advertentie tot aan de eindkeuring.

Ben je benieuwd naar wat Voorne Makelaar Hellevoetsluis voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! We staan graag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Tot snel!

Makelaars in het algemeen

Wist je dat een makelaar eigenlijk altijd werkt op provisiebasis? Dit houdt in dat de makelaar pas betaald wordt als de koop of verkoop van het huis, bedrijfspand of andere onroerende zaak rond is. De hoogte van de commissie hangt af van allerlei factoren, maar is meestal tussen de 1 en 2 procent.

Voor sommige mensen is het fijn om een makelaar in te schakelen. Zo’n tussenpersoon weet precies waar je op moet letten en kan je door het proces heen loodsen. Andere mensen willen liever alles zelf regelen. Dit is vaak een stuk goedkoper, maar houd er wel rekening mee dat dit ook veel tijd kost.

Als je ervoor kiest om niet met een makelaar in zee te gaan, is het verstandig om toch even na te denken over de inschakeling van andere specialisten, zoals een aankoopmakelaar of een taxateur. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor jouw nieuwe huis of bedrijfspand!