Huizenplan
Image default
Woningen

Houd je post droog en onbeschadigd met een wandbrievenbus

Als je een brievenbus in de voordeur hebt, herken je waarschijnlijk het probleem dat de post soms door de brievenbus geduwd wordt en de post beschadigd raakt. Daarnaast kun je er per ongeluk overheen lopen of kunnen huisdieren het eerder bereiken dan jij. Om nu te voorkomen dat post beschadigd raakt of nat wordt, kun je een wandbrievenbus aanschaffen. Deze kun je eenvoudig op de gewenste plek aan de buitenwand van je woning bevestigen. Het voordeel hiervan is dat de post altijd een plekje heeft en het geeft ook net wat meer privacy, omdat mensen niet meer een (klein) deel van je woning kunnen zien.

 

Wat zijn de mogelijkheden?

Een wandbrievenbus lijkt voor veel mensen op het eerste oog een saai item, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn! Ook voor brievenbussen kun je kiezen uit allerlei verschillende kleuren, vormen en designs. Je kunt je woning een stuk opleuken door bijvoorbeeld voor een brievenbus in een opvallende kleur te gaan. Vooral in de zomer en de lente zal deze kleur er echt uitspringen in combinatie met allerlei bloemen en planten.

Qua designs zijn er ook verschillende opties mogelijk. Als je houdt van organische vormen, is een brievenbus met ronde vormen wellicht aan te raden. Houd je juist van strakke lijnen en hoeken? Ook dan zijn er diverse opties mogelijk. Werp vooral een blik op de website om een beeld te krijgen van wat er allemaal mogelijk is.