Huizenplan
Image default
Woningen

Huis terughuren na verkoop met Sons Real Estate

Wilt u uw huis verkopen en er toch in blijven wonen? Verkoop uw huis en huur het terug met Sons Real Estate. Wij zijn de makelaar die zelf woningen opkoopt, waar u dus in kunt terug wonen. Sons Real Estate is een echt vastgoedbedrijf die optreedt als zogeheten vastgoedmakelaar voor bedrijfspanden, huizen en ander vastgoed. Als vastgoedmakelaar zijn wij actief is zowel de branche voor beleggingspanden alsmede de immense bedrijfstak van makelaardij voor woningen en bedrijfsvastgoed. Zowel als bemiddelaar als opkoper treed Sons Real Estate op en richt het de bedrijfsactiviteiten primair op het begeleiden van zakelijke vastgoedeigenaren, maar dus ook particuliere woningverkopers zijn welkom. 

Het sale-and-leaseback programma houdt in dat Sons Real Estate het geld van uw woning uitgekeerd krijgt op uw rekening, waarna u in het huis kunt blijven wonen op basis van huur. De huurovereenkomst wordt in goed overleg samen met u doorgenomen en vastgesteld. “Onze sale-and-leaseback klanten weten vooraf precies wat hen te wachten staat. Zo is iedereen tevreden, omdat het duidelijk is hoe ons traject eruit ziet en wat precies mag worden verwacht van ons als vastgoedmakelaar.” Aldus de eigenaar van Sons Real Estate.

Bekijk alle informatie over het verkopen en terughuren van een huis:

Sons Real Estate programma huis verkopen en terughuren

Sons Real Estate is een bedrijf die tevens mensen in financiele nood helpt doordat het bedrijf voorkomt dat een huis aan de bank hoeft te worden verkocht. Want als betalingsproblemen te lang aanhouden, dan zal de bank uiteindelijk het huis gaan opkopen, verkopen of een executieveiling toepassen. Sons Real Estate zorgt ervoor dat deze mensen toch nog gewoon snel verder kunnen gaan zonder zorgen.

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen-en-terughuren/