Huizenplan
Image default
Banen en opleidingen

Agile testanalist

Agile testanalist – Utrecht

Daarom wil je agile testanalist worden bij NS

Je kunt bijdragen aan de agile ontwikkeling van nieuwe diensten op de stationsafdeling

Je werkt in het NS Test Competency Center, dat alle NS-bedrijfsonderdelen ondersteunt bij het realiseren van hoogwaardige producten en diensten en altijd focust op de laatste ontwikkelingen op het gebied van agile testen, tools en testautomatisering.

Je maakt deel uit van een gepassioneerd team dat je hartelijk verwelkomt

Je opereert als Agile testanalist

IT is de kern van NS. Zonder IT rijdt de trein niet meer en kunnen we geen reisinformatie verstrekken en zelfs geen koffie verkopen. Om reizigers zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we in NS veel mooie, grote en innovatieve IT-projecten. De kwaliteit van oplevering van deze projecten is erg belangrijk, uiteraard is de rol van testen in deze processen ook erg belangrijk.

Bij de afdeling IT NS Stations zijn we op zoek naar innovatie en optimalisatie. Verhoog de waarde van onze producten voor klanten. We zijn trots op onze dienstverlening, zoals fietsen voor het openbaar vervoer, fietsenstallingen, fiets- en servicewinkels, bagagekasten, parkeerplaatsen en toiletten. In de functie van agile testanalist werk je in een multidisciplinair team en bekijk je testen en kwaliteit vanuit je rol. Je bent gedwongen het product naar een hoger niveau te tillen.

Met je vakmanschap, focus en enthousiasme ben je van onschatbare waarde op de volgende gebieden:

De algehele werking van het agile team;

Testbasis bekijken, zoals gebruikersverhalen, functies en epics;

Acceptatiecriteria definiëren en controleren; teamtaken uitvoeren en bijdragen aan teamvergaderingen;

Bewaken van de kwaliteit en testbaarheid van geleverde producten;

Werk samen met de volgende mensen om het epos, de functies en gebruikersverhalen van nieuw ontwikkelde risicoproducten en andere belanghebbenden in het gebruikersverhaal te tekenen;

Testplannen en scripts opstellen en uitvoeren;

Geautomatiseerd testscript;

Testresultaten analyseren, bevindingen vastleggen en opvolgen;

Draag proactief bij aan de continue verbetering van de werkwijze van u en anderen in het team om de kwaliteit en efficiëntie van de levering te verbeteren.

Hier ga je werken

De ontwikkeling en het beheer van de benodigde testexpertise binnen NS is onderdeel van het NS Testing Competency Center. Bij NS TCC behandelen we ons werk op een professionele en enthousiaste manier. We willen onze klanten alleen de beste service bieden en we willen onze medewerkers ook de beste service bieden. Dit komt tot uiting in het brede scala aan opleidingsmogelijkheden, de ruimte voor kennisuitwisseling, de diversiteit aan projecten en de mogelijkheid tot flexibel werken.

Vanuit TCC werk je in het serviceteam van de zakelijke afdeling van NS IT Stations. Door NS-locaties om te vormen tot plekken waar mensen kunnen komen, vertrekken, verblijven en ontspannen, worden deze terreinen levensecht. veilig en comfortabel. Dit zorgt voor een veelzijdig, aangenaam en leefbaar gebied en biedt een breed scala aan diensten, producten en diensten. Het resultaat: een aantrekkelijke plek waar wekelijks duizenden mensen ons bezoeken en het bedrijf zich graag vestigt.

Dit zijn functie-eisen

HBO’s werk- en denkniveau, en meer dan 3 jaar gestructureerde testervaring (bijvoorbeeld gebaseerd op TMap Next / TMap Suite-ervaring) en uitgebreide ervaring met werken in een agile omgeving;

Uitgebreide ervaring met toepassing van testontwerptechnologie;

Ervaring in testautomatisering (bij voorkeur Fitnesse);

Ervaring met het gebruik van verschillende testtools (bijvoorbeeld met Jira);

Kan goed samenwerken met verschillende disciplines in de organisatie;

Pragmatische en innovatieve geest;

Mensen met teamspirit

Dit zijn arbeidsomstandigheden

Dit zijn arbeidsvoorwaarden Werken bij NS betekent dat je het verschil kunt maken in de dynamische en duurzame transportsector. U helpt iedereen het gemak voor Nederland te behouden. Bij NS heb je veel vrijheid. De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen is geweldig. We garanderen dat geen dag hetzelfde is. Als een van de mooiste werkgevers van Nederland leveren wij nog meer diensten. Deze functie omvat:

Het totale maandsalaris varieert van 2.326,32 euro tot 4.314,60 euro (op basis van 36 uur werk per week).

Werk 36 uur per week.

Vijf weken vakantie (180 uur) en 36 uur werk per week.

Het is mogelijk om 3 nationale feestdagen te wijzigen in 3 niet-nationale feestdagen.

3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld en uitstekende pensioenregeling.

Uw treinreizen in tweede klasse zijn gratis; voor reizen in eerste klasse kan een kleine persoonlijke vergoeding nodig zijn.

Uw gezin reist gratis tijdens de daluren.

Na 1 jaar bij NS gewerkt te hebben, krijg je korting op Europese treinreizen.

Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling

Kies voor een plan met onder andere een fietsplan, een opgebouwd extra pensioen of een extra vakantie.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/baan-werk.html