Til de uitstraling van uw interieur naar een hoger niveau met een vloerluik op maat

Vandaag de dag zijn er veel mogelijkheden met een vloerluik op maat. Naast dat u de keuze heeft uit verschillende maten, is er ook meer dan genoeg keuze op het gebied van het materiaal. Ga bijvoorbeeld voor een vloerluik van glas, zodat u die fraaie wijnkelder of de woonkamer onder u kunt bekijken. Houdt u de ruimte onder u liever voor uzelf, dan kunt u natuurlijk kiezen voor een gesloten vloerluik. Door de omlijsting van stevig rvs bent u in alle gevallen verzekerd van een oogstrelend design.

Elektrisch aangedreven

Wist u dat vloerluiken elektrisch kunnen worden aangedreven? Dit maakt het bedienen vele malen gemakkelijker en door de geluidsarme motor is het vloerluik nagenoeg stil. Daarnaast heeft u ook nog de mogelijkheid om het vloerluik te bedienen met een wandschakelaar, bijvoorbeeld wanneer de stroom in uw woning plotseling is uitgevallen.

Alle vloerluiken zijn beloopbaar en veilig

U wilt met een vloerluik natuurlijk wel zeker zijn van een veilig design. Doordat de vloerluiken volledig zijn verzonken in uw vloer, hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden die er zijn met uw interieur? Neem in dat geval een keer contact op met de specialist en laat u vrijblijvend informeren. Voor wat voor vloerluik op maat u ook kiest, u bent er altijd zeker van dat u de uitstraling van uw interieur direct naar een hoger niveau tilt.