Huizenplan
Image default
Woningen

Til de uitstraling van uw interieur naar een hoger niveau met een vloerluik op maat

Vandaag de dag zijn er veel mogelijkheden met een vloerluik op maat. Naast dat u de keuze heeft uit verschillende maten, is er ook meer dan genoeg keuze op het gebied van het materiaal. Ga bijvoorbeeld voor een vloerluik van glas, zodat u die fraaie wijnkelder of de woonkamer onder u kunt bekijken. Houdt u de ruimte onder u liever voor uzelf, dan kunt u natuurlijk kiezen voor een gesloten vloerluik. Door de omlijsting van stevig rvs bent u in alle gevallen verzekerd van een oogstrelend design.

Elektrisch aangedreven

Wist u dat vloerluiken elektrisch kunnen worden aangedreven? Dit maakt het bedienen vele malen gemakkelijker en door de geluidsarme motor is het vloerluik nagenoeg stil. Daarnaast heeft u ook nog de mogelijkheid om het vloerluik te bedienen met een wandschakelaar, bijvoorbeeld wanneer de stroom in uw woning plotseling is uitgevallen.

Alle vloerluiken zijn beloopbaar en veilig

U wilt met een vloerluik natuurlijk wel zeker zijn van een veilig design. Doordat de vloerluiken volledig zijn verzonken in uw vloer, hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden die er zijn met uw interieur? Neem in dat geval een keer contact op met de specialist en laat u vrijblijvend informeren. Voor wat voor vloerluik op maat u ook kiest, u bent er altijd zeker van dat u de uitstraling van uw interieur direct naar een hoger niveau tilt.