Huizenplan
Image default
Woningen

Wat heb je nodig bij keuken- en badkamerrenovaties?

Ga je je badkamer en keuken renoveren? Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Niemand geeft graag geld uit aan dingen die niet lang meegaan of er gedateerd uitzien. Een van de beste dingen voor je keuken zijn nieuwe keukenfrontjes. Op deze manier kun je de keuken een frisse uitstraling geven. Wat kun je nog meer doen? Dat lees je hier!

Houten badkamermeubels

Een badkamermeubel hout is een goede investering. Het kan worden aangepast aan je stijl, waardoor het een uniek decorstuk is in de badkamer. Het is duurzaam, gaat lang mee en is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Het kan worden gemaakt van duurzame materialen zoals bamboe of grenenhout. Dit ziet er geweldig uit in elke badkamer.

Nieuwe kranen

Bij kranen wil je rekening houden met esthetiek en functie. Je wilt ook nadenken over hoeveel waterdruk je nodig hebt. Woon je in een klein appartement of huis? Kies dan voor een onderbouwgootsteen. Deze heeft minder ruimte nodig dan een standaard keukenkraan met één gat. Kranen met één handgreep worden geleverd met een enkele handgreep voor temperatuurregeling en aan/uit-functionaliteit.

Keukenfronten

Er zijn verschillende opties waar je uit kunt kiezen. Heb je een traditionele stijl? Dan is hout waarschijnlijk de beste keuze. Hout wordt al honderden jaren gebruikt en is vandaag de dag nog steeds een van de meest populaire materialen. Het is ook zeer duurzaam en kan tientallen jaren meegaan als het goed wordt verzorgd. Een andere optie zijn metalen fronten. Deze zijn geweldig als je iets wilt met een moderne uitstraling. Metalen fronten zijn perfect voor  in een keuken- of badkamer renovatieproject in industriële stijl.

Een gootsteensproeier

Een uittrekbare sproeier is een geweldige manier om je gootsteen schoon te maken en is gemakkelijker te gebruiken dan een gewone kraan. Je kunt dit type sproeier zelf installeren, maar als je niet zeker hoe dit moet of geen ervaring met loodgieterswerk hebt, huur dan een professional in. De installatie duurt minder dan een uur. Uittrekbare sproeiers zijn er in verschillende uitvoeringen. Er is er een met drie ronddraaiende sproeiers, maar er zijn ook vele andere soorten beschikbaar. Ze werken allemaal op elk type kraan, dus wat voor kraansysteem je ook in huis hebt, het past prima.