Huizenplan
Image default
Tuin en buitenleven

Nepkerstbomen: De ultieme gids om de beste te kiezen.

Realistische kunstkerstbomen worden elk jaar populairder. Met zoveel nepkerstbomen die er zijn, kan het moeilijk zijn om te weten welke de beste is voor jou. Dat is waar deze blogpost om de hoek komt kijken. We onderzoeken alles wat nepkerstbomen zijn en geven je de voorkennis over wat een geweldige nepboom is. Blijf lezen om alles te leren wat je moet weten over nepkerstbomen…

 

 

Wat is een nep kerstboom?

Nepkerstbomen zijn kunstbomen die soms gemaakt zijn van echte bomen die gerecycled zijn. Het meest gebruikte materiaal om namaakkerstbomen te maken is PVC. PVC is een soort plastic dat in verschillende vormen kan worden gegoten voor verschillende doeleinden. Nepkerstbomen worden soms kunstkerstbomen, nepbomen of kunstbomen genoemd.

 

Waarom kiezen voor een nepkerstboom?

Nepkerstbomen overtreffen de echte in een aantal opzichten. Ze verliezen nooit hun naalden, ze hoeven geen water te geven, ze kunnen altijd worden opgezet en maken geen rommel. Als je allergieën of astma hebt, of als er vrienden met een allergie komen logeren, zijn ze een geweldige oplossing omdat ze geen stuifmeel of geur hebben. Echte kerstbomen kosten veel moeite om ze er goed uit te laten zien. Je moet ze water geven, voeren en de rommel die ze maken opruimen. Als je een echte boom hebt, moet je wachten tot de juiste tijd van het jaar om hem neer te halen, want hij kan nog 6 weken of langer vers blijven. Met nepbomen kun je ze opzetten wanneer je maar wilt en ze zijn net zo mooi.

 

Soorten nepkerstbomen

Er zijn veel soorten kunstkerstbomen waaruit je kunt kiezen. Als u het verschil weet tussen echte en nepkerstbomen, kunt u de beste boom voor uw huis kiezen. We zetten hieronder enkele van de populairste soorten nepkerstbomen op een rij: Nepkerstbomen zijn er in een grote verscheidenheid aan hoogtes en breedtes. De meest voorkomende hoogte voor een kunstboom is ongeveer 5 voet. De meest voorkomende breedte is de slanke kunstkerstbomen. Kunstmatige kerstbomen zijn te vinden in een verscheidenheid van kleuren die passen bij elke stijl van decor. U kunt ook kunstmatige bomen met verlichting in hen, dit zijn de meest populaire vorm van nep kerstboom. Nep kerstbomen kunnen worden gemaakt van een breed scala aan materialen. De meest voorkomende materialen zijn plastic, dennen en sparren. Plastic bomen zijn het minst duur en zijn niet gemaakt van echte bomen. Dennenbomen worden gemaakt van een materiaal dat is ontworpen om op echt dennenhout te lijken. Het kost meer dan een plastic boom, maar het is een meer realistische optie. Dennenbomen worden gemaakt van echte dennenbomen die gerecycled zijn. Ze zijn het duurste type kunstkerstboom.

 

Hoe kies je de juiste nepkerstboom?

Als u een nepkerstboom koopt, moet u met een paar dingen rekening houden. Ten eerste moet u beslissen hoe hoog u uw boom wilt hebben. De vuistregel is dat de boom niet hoger mag zijn dan het plafond. U moet ook beslissen hoe breed de boom moet zijn. De boom moet zo breed zijn als uw kamer toelaat, maar niet zo breed dat hij op een struik lijkt. Vervolgens moet je nadenken over de vorm. Er zijn twee soorten vormen: de traditionele boom en de onregelmatige boom. De traditionele boom is recht met een ronde onderkant en takken die maar één kant op gaan. Een onregelmatige boom heeft een moderner uiterlijk met een paar takken die verschillende kanten op gaan. U moet ook nadenken over het soort naalden dat u wilt. Echte bomen zijn bedekt met wat “naalden” worden genoemd, maar ze zijn eigenlijk gemaakt van een stof die “schors” wordt genoemd en die heel ruw is, zoals menselijke vingernagels. U zult het veel gemakkelijker hebben als u een kunstboom kiest met “naalden” die zacht zijn als bont en niet krassen zoals echte boomschors.

 

Tips om uw boom mooi te houden

Hier zijn enkele tips om uw boom zo lang mogelijk mooi te houden: – Kies de juiste plek voor uw boom. Kunstkerstbomen hoeven niet in de buurt van een verwarming te staan, maar ze hebben wel wat licht nodig. – Kies het juiste type boom. Houd bij het kiezen van een type boom rekening met uw decor. Als uw kamer is ingericht met een nautisch thema, kan een dennenboom misstaan. – Zorg ervoor dat uw boom de juiste hoeveelheid water heeft. Als hij te droog is, wordt hij broos en valt uit elkaar; als hij te nat is, wordt hij zompig en gaat hij minder lang mee. – Maak uw boom regelmatig schoon. Neem hem om de paar weken mee naar buiten en gebruik een bladblazer om hem schoon te maken. Stofzuig hem ook regelmatig. – Bewaar uw boom op de juiste manier. Als het vakantieseizoen voorbij is, moet u uw boom goed opbergen zodat hij niet breekt.

 

Verpakken

Wanneer je je nepkerstboom inpakt, zijn hier een paar tips om hem in goede conditie te houden: – Wikkel de boom in een deken of laken. Dit helpt de schokken tijdens het transport op te vangen. – Verwijder alle ornamenten en lampjes voor verzending. – Wikkel de boom in verschillende lagen verpakkingsmateriaal. Dit helpt schade aan de boom te voorkomen doordat de verpakking de bast niet platdrukt. – Kies een betaalbare verzendmethode. U wilt er zeker van zijn dat de boom heelhuids aankomt, maar u wilt ook de bank niet breken. Dat is alles wat je moet weten over nepkerstbomen. Nu kunt u de juiste kiezen en ervoor zorgen dat uw huis er het hele jaar door prachtig uitziet. Houd deze tips in gedachten wanneer u gaat winkelen voor een boom en u zult zeker de perfecte boom voor u vinden.

https://www.tuincollectie.nl/producten/182/fairybell