Huizenplan
Image default
Zakelijk

5 tips om je bedrijf een nieuwe look te geven

 

Wanneer was de laatste keer dat je je bedrijf een make-over gaf? Als het al een tijdje geleden is, is het nu tijd om te overwegen het een nieuwe look te geven. Een nieuwe look kan helpen om klanten geïnteresseerd te houden en nieuwe klanten aan te trekken. In deze blogpost geven we 5 tips om je bedrijf een nieuwe look te geven waarmee je je kunt onderscheiden van de concurrentie.

Tip 1. Investeer in een frisse verflaag: Een nieuwe verflaag kan wonderen doen voor je bedrijf. Het kan het er moderner en uitnodigender doen uitzien. Over het algemeen is het slim om een rustige basis te kiezen, met als vernieuwing een felle kleur welke je niet eerder had. Om deze manier zorg je voor rust en herkenning maar tegelijkertijd voor vernieuwing. Uiteraard verschilt het advies per bedrijfssoort.

Als je niet zeker weet welke kleur je moet kiezen, raadpleeg dan een professional.

 Tip 2. Update je bedrijfs aanduidingen: Je bedrijfsaanduiding  is een van de eerste dingen die klanten zien als ze je bedrijf bezoeken. Zorg ervoor dat deze up-to-date en goed leesbaar is. Wellicht kun je letters aanpassen in kleur en stijl. 

Tips 3. Voeg wat groen toe: Planten staan erom bekend de stemming te verbeteren en een gevoel van ontspanning te creëren. Door wat groen toe te voegen aan je bedrijf creëer je een gastvrije omgeving voor klanten. Zoek bijvoorbeeld op bloemen groothandel om dit professioneel aan te pakken.

Tip 4. Herschik je meubilair: Als je bedrijf al een tijdje op dezelfde locatie zit, is de kans groot dat je dezelfde meubelopstelling hebt. Geef je ruimte een nieuwe look door je meubilair anders in te delen. Je zult verrast zijn hoe anders het eruit ziet!

Tip 5. Vernieuw je assortiment. Ook dit is natuurlijk een belangrijke stap om regelmatig uit te voeren. Je kunt je pand zo mooi maken als je wilt. Maar zonder modern assortiment zul je je klanten alsnog niet verblijden. Zorg ervoor dat deze altijd aansluit bij de huidige wensen van je klant.

Door deze tips te volgen, kunt je je bedrijf een frisse en bijgewerkte look geven die je zal helpen nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten terug te laten komen. Waar wacht je nog op? Geef je bedrijf vandaag nog een make-over!