Huizenplan
Image default
Zakelijk

De Vanenburg als vergaderlocatie op de Veluwe

Zoekt u een bijzondere vergaderlocatie op de Veluwe? Kasteel De Vanenburg is een schitterende accommodatie en laat u in stijl vergaderen in een ronduit prachtige omgeving. In het kasteel zijn volop mogelijkheden voor zowel kleine als grote groepen. Dit maakt het interessant om in dit kasteel een vergaderruimte te boeken voor uw bedrijf, organisatie, vereniging of stichting. Wat heeft deze vergaderlocatie u te bieden en waarom loont het om hier met werknemers en zakenrelaties te vergaderen?

 

Waarom vergaderen op De Vanenburg?

Vergaderen op een kasteel, dat wil toch iedereen! Op dit kasteel vertoeft u dan ook in een inspirerende omgeving en dat helpt om belangrijke knopen door te hakken. Naast het bijwonen van zakelijke meetings is er ook ruimte om te onthaasten. Er zijn dus volop mogelijkheden om te ontspannen. Maak met alle deelnemers eens een wandeling over het landgoed of sluit een succesvolle meeting af met een culinaire borrel. Daarnaast kunt u ook gezamenlijk werken aan teambuildingactiviteiten.

 

Kies uit verschillende vergaderzalen

Bij De Vanenburg selecteert u een van de 12 vergaderlocaties. Iedere vergaderzaal ziet er stijlvol uit en beschikt over maximaal comfort inclusief de meest moderne techniek. Het is dus geen enkel probleem om bijvoorbeeld een PowerPoint-presentatie te geven. In het kasteel is ruimte variërend van 6 tot 300 personen. Voor iedere bijeenkomst of zakelijke meeting is dus een ruimte te boeken op deze indrukwekkende vergaderlocatie op de Veluwe. Alle ingrediënten zijn namelijk aanwezig voor een onvergetelijk verblijf.

 

Kom vergaderen op een authentiek 17e-eeuwse landgoed

Stijl, historische schoonheid en hightech gaan op Kasteel De Vanenburg hand in hand. Dit vindt allemaal plaats op een bijzondere plek in een kleurrijke omgeving. Deze vergaderlocatie op de Veluwe beschikt over alle benodigde voorzieningen om van uw verblijf een succes te maken. Er staat altijd een team van enthousiaste mensen voor u klaar om u optimaal te ontzorgen. Een goede reden om nu een vergaderzaal te boeken in De Vanenburg.

Neem contact op met De Vanenburg

Gaat u op korte termijn vergaderen en zoekt u daarom online naar vergaderlocaties op de Veluwe? Aarzel dan niet, maar ga voor een van de vergaderzalen in Kasteel De Vanenburg. Breng een bezoek aan de website van het kasteel of geef direct telefonisch of digitaal een reservering door. Uiteraard kunt u zich ook laten rondleiden op het prachtige landgoed. Kortom: neem snel contact op en ga voor een geslaagde en betaalbare meeting op de Veluwe.