Huizenplan
Image default
Zorg

Waar denken kinderen eigenlijk over?

Waar denken kinderen eigenlijk over?

Kinderen hebben een andere gedachtegang dan ons. Ze denken op een andere manier over de dingen die ze rond hun zien, een knuffel zien ze daardoor bijvoorbeeld als een levend iets, en een mooi kleurtje kunnen ze helemaal gek maken. Dit kan onvoorspelbaar zijn, en soms kunnen de gedachten onduidelijk zijn en misschien zelfs je bezorg maken waardoor je graag langs een Kindercoach Nieuwegein zou willen gaan. Wees er dus vroeg bij, weet wat je kinderen aan het doen zijn en motiveer ze om van het leven te genieten en hun best te doen! Zo zorg je ervoor dat ze een leuke toekomst krijgen.

 

School en de invloed daarvan

Het is zelf voor sprekend, maar scholen zijn belangrijk geworden bij het opbrengen van een kind. Niet alleen leren ze allerlei belangrijke onderwerpen in de wereld, maar ze leren ook vrienden te maken en om juist met ze om te gaan. Deze vrienden zijn een gigantische invloed, wat ze doen is iets wat jouw kind hoogstwaarschijnlijk ook zou willen doen door hun invloed. Hierin hebben we weinig invloed, zelfs een kindercoach nieuwgein kan hier minder goed mee om. Dus hoe hou je het een positieve invloed? Praat met ze, als je iets hoort wat je niet fijn vindt, informeer ze wat de juiste invloed is.

 

Lastige kinderen toch kunnen helpen

Soms kan het niet alleen verwarrend of raar zijn wat een kind denkt of doet, maar kan het zelf ook lastig zijn. Denk aan gemeen zijn, niet luisteren, verkeerde woorden zeggen en of op een verkeerde manier anderen benaderen en behandelen. Hoewel we het liever niet willen, is het beste manier om ze aan te spreken. We willen dat onze kinderen snappen wat goed en slecht is, en alleen jij kan dat. Hoewel, wil jij hulp hierbij? Door een professional groei bevorderen en naar hun problemen te luisteren en helpen? Misschien kan een kindercoach iets voor ze.

https://coachpraktijkgroei.nl