Huizenplan
Image default
Woningen

Kosten vloerverwarming per m2

In Nederland kan het soms flink koud worden. In plaats van de radiator aan te zetten, geven steeds meer mensen de voorkeur aan vloerverwarming. Wanneer je namelijk warme voeten hebt tijdens het lopen, zal je merken dat je het over het geheel ook een stuk warmer krijgt. Bovendien stijgt de warmte op, waardoor de hele ruimte lekker warm is. Het laten installeren van vloerverwarming is iets dat je niet zomaar kunt doen. Zulke grote projecten zijn dingen waar je van tevoren goed over na wil denken. Hoe wil je het precies laten doen? Door wie? En wat is het budget? Vooral de kosten vloerverwarming per m2 zijn van belang. Zo weet je namelijk hoeveel je van tevoren ongeveer bij elkaar gespaard moet hebben. 

 

Van tevoren een inschatting

Wist je dat het mogelijk is om van tevoren al een schatting van de kosten te kunnen ontvangen? Het is natuurlijk lastig om zelf kosten te bepalen van zoiets. Daarom kunnen bedrijven jou helpen door van tevoren al een inschatting van de kosten te maken. Je kunt hiervoor een aantal gegevens indienen. Zij hebben dit namelijk nodig om de kosten op te baseren. Het verschilt bijvoorbeeld per ondergrond wat de kosten zijn. 

 

Geen extra kosten

Het indienen van deze gegevens is geheel vrijblijvend. Bedrijven gaan je geen extra kosten geven voor het opstellen van zo’n inschatting. Zij begrijpen volledig dat je ruim van tevoren wil weten wat je bij elkaar gespaard moet hebben om vloerverwarming te laten installeren. Zo komen jij en het bedrijf niet voor verrassingen te staan tijdens het installeren.