Huizenplan
Image default
Aanbiedingen

Parkeerplaatsverlichting regelen bij een professioneel bedrijf

Al voor een langere periode ligt er een project bij ons dat te maken heeft met Schreder parkeerplaats verlichtingen We wilden dit al lang geleden starten, maar elk bedrijf dat we toen hadden gevonden om te helpen, heeft uiteindelijk afgezegd en daarom is dit plan zo lang op tafel gebleven. Uiteindelijk was er geen ontkomen uit en moesten we verder zoeken naar een nieuw bedrijf die het uitgewerkte project voor ons kon uitvoeren. En dit keer niet ineens zich terugtrekt. Want dat hadden we al een aantal keer meegemaakt.

Een bedrijf vinden die mee wilt werken aan een project met parkeerplaatsverlichting

Al veel bedrijven hebben dit project met parkeerplaatsverlichting geaccepteerd en daarna na een paar maanden weer afgezegd, omdat het anders hun winst zou verliezen. Dit vonden wij natuurlijk totaal niet professioneel en weten ook meteen welke bedrijven wij niet moeten bellen voor zulke opdrachten. Nu moesten we zoeken naar een nieuw bedrijf die dit project wel met volledige inzet wilden uitvoeren. Dat bleek nogal lastig, want we hadden al veel bedrijven gevraagd in de omgeving voor dit project. Uiteindelijk hadden we nog een bedrijf die we nog niet benaderd hadden en dat was het bedrijf Schreder. Zij zijn de specialist als het gaat om elektriciteit en verlichtingen aan wegen of parkeerplaatsen. Precies wat we nodig hadden.

Een geslaagd project

We hadden contact opgenomen met het bedrijf en al snel konden we een afspraak inplannen om het project verder aan het uit te leggen. Tijdens die afspraak waren ze erg vriendelijk tegenover ons en begripvol. Ze wisten meteen hoe het project in elkaar zat en wilden dit met plezier voor ons doen. Tijdens het project hebben ze hard gewerkt en daarbij helemaal geen achterstand opgelopen. Erg knap voor zo’n bedrijf. UIteindelijk is het project helemaal geslaagd en was het precies wat we hadden verwacht. Nu kunnen de mensen ook daadwerkelijk de nieuwe parkeerplaats zien in het donker.

 

https://nl.schreder.com/nl