Huizenplan
Image default
Aanbiedingen

Sokkel wit kopen? Lees het hier!

De sokkel was een oude Griekse uitvinding die in de archaïsche periode werd gebruikt als architecturale ondersteuning voor openbare standbeelden. Het werd gebruikelijk in de Middeleeuwen en werd later overgenomen door de Romeinen.

Wat is een plint sokkel?

De plint is een kleine, vrijstaande kolom of paal, meestal gemaakt van steen of marmer. De plint ondersteunt vaak een beeld van een persoon of dier.

De plint is een 3D-printer die elk object van elke grootte, vorm en complexiteit kan printen. Het heeft het potentieel om de manier waarop we produceren volledig te veranderen.

Een plint is een vierkante of rechthoekige basis, meestal gemaakt van steen, die een kolom, standbeeld, monument, gebouw of ander object ondersteunt.

Een plint kan ook een sokkel worden genoemd. Je hebt deze in meerdere formaten en kleuren. Je kan dus een sokkel wit bestellen maar ook een marmeren of kartonnen sokkel.

Plinth is een contentmanagementsysteem waarmee je content kunt maken, beheren en publiceren zonder enige kennis van coderen.

De plint is gebouwd volgens het MVC-patroon. Het is een lichtgewicht CMS-framework, wat betekent dat het niet zo zwaar is als WordPress of Drupal. Het CMS heeft mogelijkheden om dynamische pagina’s, blogs en andere soorten inhoud te genereren.

Plinth heeft een intuïtieve interface die zelfs door de niet-technische mensen in uw team kan worden gebruikt. Het biedt ook een visuele editor om het voor ontwerpers en redacteuren gemakkelijker te maken om met de inhoud van de site te werken.

Ben je ook opzoek naar een voetstuk, sokkel of zuil. Dan kan je het beste via Google gaan zoeken naar een geschikte partner.