Huizenplan
Image default
Aanbiedingen

Verhuizen naar Twente? Kies Marcel Kon Makelaardij

Verhuizen naar Twente? Kies de juiste makelaar!

We kopen een huis om verschillende redenen. Dat kan zijn omdat we toen zijn aan de volgende stap in onze relatie, of natuurlijk vanwege gezinsuitbreiding. Of natuurlijk omdat we vanwege ons werk moeten verhuizen naar een ander deel van het land. In dat laatste geval kan het zo maar zijn dat je moet verhuizen naar Twente. Als je uit het westen, zuiden of noorden van het land komt, is dat best een grote stap. Hoe kun je die dan het beste maken? Geen nood. Want Marcel Kon Makelaardij is dé makelaar specialist voor regio Twente!

Verhuizen naar het mooie oosten van het land

Twente is een prachtige regio in het oosten van Nederland. Het is een redelijk dichtbevolkt gebied met ca. 625.000 inwoners. Populaire grote steden zijn Enschede, Hengelo en Almelo. Andere bekende, maar minder grote plekken, zijn Borne, Haaksbergen, Denekamp, Rijssen, Denekamp, Oldenzaal, Goor en Delden.

Op de Randstad na, bevat deze regio de meeste dichtbevolkte steden in Nederland. Twente heeft een lange historie dat teruggaat naar de middeleeuwen. Twente is vooral bekend geworden ( en groot geworden ) door enerzijds de staalindustrie in Hengelo en de textielindustrie in Enschede. Het mooie van Twente is dat het alles biedt voor de mens. Rust, natuur, cultuur en wonen zoals jij het wilt. Zoek je dus een uitweg uit de drukke Randstad? Dan is Twente een uitstekende alternatief.

De juiste makelaar voor Enschede, Hengelo, Borne en Almelo

Voor een grote stap als deze zoek je natuurlijk een betrouwbare en deskundige makelaar in Twente die de regio en huizenmarkt goed kent. Marcel Kon Makelaardij is sinds 1995 actief in te Twentse woningmarkt en kent 2 vestigingen; 1 in Borne en 1 in Enschede. Hierdoor kunnen we de gehele woningmarkt in Twente goed bedienen en zijn we op de hoogte van nieuwe projecten, bestaande woningbouw en nieuwe aanbestedingen. Jij als woningkoper ( en woning verkoper ) kan natuurlijk goed van onze deskundigheid goed profiteren. Van alle steden in Twente is momenteel Enschede enorm booming. We zien dat in deze stad woningen ver boven de vraagprijs verkocht worden en dat de vraag enorm is. Desondanks lukt het ons een goeie match te vinden tussen vraag en aanbod en waarderen onze klanten ons met een 9+ op Funda. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op!

Erkend verkoopmakelaar en Taxateur

Binnen ons team werken diverse specialisten en makelaars die onze klanten iedere dag weer helpen met hulp en advies. Ons team bevat tevens meerdere NVM erkende makelaars en taxateurs. Dit garandeert jou dat wij woningen taxeren en verkopen volgens de meest strenge kwaliteitseisen en richtlijnen die opgesteld zijn volgens de NVM branchevereniging.

Zaken doen met Marcel Kon Makelaardij voelt als thuiskomen. We hebben een hecht team dat altijd persoonlijk aanvoelt bij iedere vorm van transactie. Als geboren ’tukkers’ zijn we trots op onze Twentse komaf en maakt ons de meest geschikte makelaar voor Enschede, Almelo of Hengelo. We zijn altijd bereikbaar via telefoon en email, maar bedienen ook een extra snelle contactservice via whatsapp! Zo kun je direct je vragen stellen en heb je meteen antwoord op je vraag.

Gratis waardebepaling voor je huis

Benieuwd naar de waarde van je woning? Vraag een gratis waardebepaling aan via onze website en binnen enkele minuten weet jij wat je woning waard is. Handig toch? Schakel de verkoop- en aankoop makelaars van Marcel Kon Enschede in om de beste verkoopprijs te krijgen voor jou woning.

https://www.marcel-kon.nl