Huizenplan
Image default
Badkamer

Aparici design elektrische boiler met energielabel A

Aparici Elektrische boilers met energie label A en nog mooi ook.

De DAT Aparici elektrische boilers zijn nu uit voorraad leverbaar. Ze onderscheiden zich door het lage energieverbruik wat voor een elektrische boiler nogal uitzonderlijk is. Dit is meteen de reden dat ze een energie label hebben gekregen vanaf A. De 30 liter heeft een label A en de 50, 80 en 100 het nog steeds heel hoge label B.

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken is dit gerealiseerd. Zo heeft de Aparici elektrische boiler twee tanken die onderling met elkaar verbonden zijn. In de eerste tank zit een verwarmingselement die in meerdere wattages kan verwarmen. Omdat de tanken door middel van 2 buizen met elkaar zijn verbonden zal er een stroming optreden die ervoor zorgt dat beide tanken gelijkmatig warm water bevatten. Deze tanken zijn bovendien geisoleerd met de nieuwste generatie pur met de hoogst dichtheid momenteel verkrijgbaar. Hierdoor is de boiler iets zwaarder maar houdt er lang het water warm en hoeft dus minter te verwarmen wat een besparing oplevert op uw energierekening.

Omdat het verwarmingselement drie standen heeft, namelijk 800, 1200 en 2000Watt is hij perfect voor op lokaties waar weinig stroom is. Hij kan dan bijvoorbeeld op 800Watt gezet worden. Mocht het nodig zijn sneller op te warmen dan kan met een druk op de knop het vermogen worden gewijzigd in 1200 of 2000Watt.

Een ander groot voordeel is de diepte van de boilers. De 30 liter is slechts 28 cm diep en de 50, 80 en 100 liter slechts 30cm diep. Hierdoor past hij in de meeste keukenkastjes wat in de moderne keuken vaak voorkomt.

De Aparici elektrische boilers worden allemaal geleverd met een inlaatcombinatie, aansluitsnoer en montagebeugel. Zelf een schroevenset wordt standaard meegeleverd.

Wilt u meer weten over de Aparici boilers? Kijk dan eens op de website van https://elektrischeboiler.eu

Voor meer info : https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/