Huizenplan
Image default
Bedrijven

Badkamer met glazen douchewand en douchedeur

Heb jij recentelijk een nieuw huis gekocht en moet daar nog een douche in worden gebouwd? Of wil jij je huidige badkamer een positieve swing geven? In dat geval is het aanschaffen van een douchewand glas een echte aanrader. Deze kun je dan combineren met een prachtige glazen douchedeur. In dit artikel bespreken wij de voordelen.

Luxe uitstraling

De badkamer is een belangrijke ruimte in je woning. Het is een gedeelte van de woning waarin je veel komt. Om die reden is het ook belangrijk ome je douche een luxueuze uitstraling mee te geven. Met een glazen douchewand slaag jij daar zeker in. Een ouderwetse badkamer zet jij zo snel om in een prachtige luxueuze ruimte waar mensen graag komen om zich op te frissen.

Een gevoel van meer ruimte

Heb jij qua oppervlakte een kleine badkamer? Dan kan dat vervelend zijn, maar ook dan is een glazen douchewand een perfecte oplossing. Door de transparantie van glas, geeft een glazen douchewand je namelijk gelijk een gevoel van ruimte. Het is dus ideaal voor mensen met een kleine badkamer. Voor mensen die zich er regelmatig benauwd voelen. Je hoeft dan niet je hele badkamer te verbouwen. Ruimte is toch doorgaans een gevoelskwestie.

Makkelijk te onderhouden

Natuurlijk wil jij een badkamer met een duurzaam karakter. Door een glazen douchewand met douchedeur aan te schaffen, zorg je daar ook voor. Een glazen douchewand is namelijk zeer gemakkelijk schoon te houden. Als je deze regelmatig schoonmaakt, is de kans groot dat de douchewand heel lang mee kan gaan. Dat is niet alleen bevorderlijk voor de uitstraling, maar ook voor je portemonnee.

Heb je interesse in een glazen douchewand met douchedeur gekregen? In onze webwinkel hebben wij een uitgebreid assortiment. Ook voor vrijblijvend advies kun je overigens bij ons terecht.