Huizenplan
Image default
Bedrijven

Huis verkopen of veilen kan bij de veilingmakelaar

Het verkopen van een huis was nog nooit zo leuk geweest. En daarnaast is het nu mogelijk meer biedingen te ontvangen naast de bekende funda kopers. Op Funda zitten vooral mensen die op zoek zijn naar een geschikt huis. Denk hierbij aan gezinnen of andere mensen die hun toekomst graag willen vestigen in het huis waar u nu in woont. Maar ook zakelijke partijen, waaronder makelaars, opkopers en beleggers zouden graag een bod willen uitvoeren. Daar is deveilingmakelaar.nl voor in het leven geroepen. Het is nu mogelijk om binnen enkele dagen goede biedingen te ontvangen. En bent u niet tevreden, dan halen wij u gewoon uit het biedingsysteem.

Deveilingmakelaar.nl heeft een vast klantenbestand waar u uw huis aan kunt verkopen. Nadat u uw woning plaats, zullen wij u woning aan al onze vaste partners voorstellen. Afhankelijk van de staat van uw woning, de locatie en het type huis, zullen zij binnen enkele uren biedingen uitvoeren. En dat kan met de optie zijn om nog wel een bezichtiging te laten inplannen uiteraard. Alles kan snel, maar toch in alle rust met inachtnemening van alle belangrijke stappen die bij het verkopen van een huis horen, te laten plaatsvinden.

Wilt u uw huis snel en goed verkopen en meer biedingen ontvangen dan puur enkel Funda? Bekijk meteen de website van deveilingmakelaar.nl, om uw huis snel en goed te kunnen verkopen middels een biedingsplatform of veiling.

https://deveilingmakelaar.nl/