Huizenplan
Image default
Bedrijven

Laser ontharen in Utrecht

Ben je het al zat om zoveel tijd te stoppen in het snel laser ontharen in Utrecht van je lichaamsdelen ? Ben je opzoek naar een permanente oplossing om af te komen van al het ongewenste haar ? Al u met dit alles zit, kunt u ervoor kiezen een behandeling laser ontharen in Utrecht te ondergaan. De behandeling laser ontharen in Utrecht is een behandeling die op een zeer effectieve manier wordt gedaan met een laser en is geheel pijnloos. Nadat u een paar behandelingen laser ontharen in Utrecht bent ondergaan, zult u merken dat de plekken welke u heeft laten laseren geheel haarloos zullen zijn.

Wat is de werking van het laten laser ontharen in Utrecht ?

Tijdens de behandeling laser ontharen in Utrecht, wordt er gebruik gemaakt van een Diode laser, die heel diep de laserstralen in de huid zend. Door de behandeling laser ontharen in Utrecht worden de haarzakjes vernietigd, waardoor er geen haargroei meer kan plaatsvinden.  De behandeling laser ontharen in Utrecht is voor zowel mannen als vrouwen, alleen ondergaan de vrouwen minder behandelingen dan de mannen.

Afspraak Vragen en informatie en contact

U bent altijd van harte welkom in onze salon voor de behandeling laser ontharen in Utrecht. U kunt altijd een afspraakje maken met ons en we zorgen ervoor dat we ontdoen van alle ongewenste haartjes.

Indien u vragen heeft of meer informatie wenst in te winnen over de behandeling laser ontharen in Utrecht kunt u ons altijd contacten.  U kunt contact met ons opnemen via het opgegeven telefoonnummer, whatsapp en onze website, door het contactformulier in te vullen.