Huizenplan
Image default
Bedrijven

Wat zijn nou echt de voordelen van RVS spotjes

Steeds vaker zie je dat reguliere verlichting vervangen wordt door RVS spotjes. Waar dit type verlichting vroeger vaak koud en kil aandoet is dat tegenwoordig helemaal niet meer zo. Met inbouwlampen in het plafond ben je heel flexibel in hoe je de ruimte verlicht en kun je zorgen voor zowel sfeerverlichting als volle verlichting. Daarmee komt er een einde aan al die staande en hangende lampen en gaten in de verlichting die niet prettig zijn. Lampen worden zo veel meer een accessoire om je kamer mee aan te kleden dan een noodzakelijk kwaad om de ruimte mee  te verlichten. We zetten alle voordelen van spots voor je op een rijtje.

Weinig poetsen met inbouwlampen

Krijg je ook een punthoofd van al dat stof dat je lampen aantrekken? Je hebt het er nog niet vanaf geveegd of er komt alweer een nieuwe laag op. In de keuken is dat helemaal onhandig, want daar trekken de lampen ook nog vet aan. Dat is nog lastiger te verwijderen. Daar heb je met RVS spotjes in het plafond geen last meer van. Die zitten in het plafond verwerkt waardoor ze veel minder vet en stof vangen. Daarbij kan het stof er niet op blijven liggen. Je hebt er dan ook weinig omkijken naar.

Een volledig lichtplan met RVS spotjes

Je kunt met RVS spotjes een volledig lichtplan maken voor elke ruimte in je huis. Op deze manier kun je alle plekken die extra licht nodig hebben in de spotlight zetten. Of dat nu een lamp is boven een schilderij of om een luie stoel aan te lichten. Met een lichtplan heb je altijd op elke plek het juiste licht en hoef je nooit meer een staande lamp met je mee te sjouwen naar bepaalde plekken. 

Nergens een sta in de weg

Een ander bijkomend voordeel van RVS spotjes die een hele ruimte en/of delen daarvan verlichten is dat je geen last meer hebt van lampen die in de weg staan. Als je een mooie designlamp hebt is dat een aanwinst voor je interieur natuurlijk, maar vaak zijn er lampen die meer in de weg staan, dan dat ze mooi bij je inrichting passen. Die heb je niet meer nodig, want licht heb je genoeg. Datzelfde geldt voor de kleinere schemerlampen op kasten en dressoirs. Als je ze mooi vindt zijn ze een aanwinst. Staan ze in de weg dan kun je ze ook letterlijk gewoon weg doen.

Altijd het juiste licht met RVS spotjes

Het fijne van RVS spotjes is dat je niet alleen altijd en overal licht hebt, je kunt er ook voor zorgen dat je overal het juiste licht hebt. Hoe? Je kunt de spots op een dimmer aansluiten waardoor je steeds zelf bepaalt hoe sterk je de verlichting wilt hebben. Daarnaast kun je zelf bepalen welke plek je precies wilt verlichten omdat je niet alle spots in één keer hoeft aan te zetten. Dat kun je allemaal instellen en regelen als je dat fijn vindt. Ga bij interesse naar Outledtl.nl!