Huizenplan
Image default
Bedrijven

Weten waar je aan toe bent bij de koop van een woning

De beste bouwtechnische keuring Gouda is geschikt voor iedereen die wil weten wat een huis of pand waard is. Ben je bijvoorbeeld van plan een woonhuis of appartement te kopen? Wanneer je dit doet in de omgeving van Gouda, is een Bouwtechnische keuring Gouda iets voor jou. Het gebouw wordt dan geïnspecteerd om mogelijke gebreken. Zo weet je de exacte waarde en waar je aan toe bent. Bovendien hoef je dan niet bang te zijn voor gebreken die pas later aan het licht komen. Deze soort keuringen kunnen zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten worden uitgevoerd.

Wat zijn de voordelen van een bouwkundige keuring?

Naar onze mening is een Bouwtechnische keuring Gouda aanvragen altijd verstandig. Hierbij wordt een rapport opgesteld door een deskundige. Bij dit rapport wordt gelet op meerder punten. Denk hierbij aan de fundering, kozijnen, muren en het schilderwerk. Zowel de bouw als de afwerking wordt dus grondig bekeken. Dit rapport van een Bouwtechnische keuring Gouda is tevens te gebruiken als proces-verbaal voor een gebrekkig pand. Zo biedt deze keuring meer zekerheid. Dit geldt zowel voor de kopende als de verkopende partij.  Vervelende verrassingen zijn verleden tijd en hoge kosten zijn voorkomen. Vraag hier een professioneel bouwkundig rapport aan.

Andere mogelijkheden

Naast een bouwkundige keuring zoals de Bouwtechnische keuring Gouda zijn nog veel meer zaken mogelijk. Zo is een bouwkundige spoed of meeloop ook een optie. Op deze manier kan het gebouw worden bekeken en gekeurd wanneer het jou uitkomt. Bovendien zijn er andere diensten verkrijgbaar.  Een voorbeeld hiervan is een meerjarenplan en nulmeting. Ook is een oplevering mogelijk. Dit kan zowel met als zonder rapport. Deze vindt vaak na een verbouwing of nieuwbouw plaats. Zo zijn er dus verschillende metingen en keuringen naast de Bouwtechnische keuring Gouda. Op deze manier verzeker je jezelf tegen vervelende verrassingen. Meestal worden deze door de verkopende partij aangevraagd.