Huizenplan
Image default
Bouwen en verbouwen

Archeologisch onderzoek voor omgevingsvergunning of bestemmingsplan?

U zult er relatief weinig mee te maken krijgen in uw leven, maar als het eenmaal zover is, wilt u graag zo goed mogelijk begeleid worden tegen zo laag mogelijke kosten. We hebben het over archeologisch onderzoek, bijvoorbeeld bij een bestemmingsplan of omgevingsvergunning. En van alle bureau’s die in Nederland gevestigd zijn, is Transect is in dat geval uw ideale partner.

Archeologische dienstverlening

Archeologisch onderzoek omvat allerlei verschillende soorten subdiensten. Natuurlijk wilt u een archeologisch onderzoeks- en adviesbureau inschakelen die alle archeologische diensten levert, zoals Transect. Bij dit bureau kunt u terecht voor alle belangrijke diensten, waaronder: archeologisch onderzoek, Bureauonderzoek, Archeologisch advies, Proefsleuvenonderzoek, Archeologische begeleiding, (Archeologische) opgraving, Programma’s van Eisen (PvE) en Grondradaronderzoek. Maar ook voor het daadwerkelijke booronderzoek!

Waarom Transect Archeologie een ideale partner is

In de inleiding is al uitgelegd dat Transect een archeologisch onderzoeks- en adviesbureau is. Bij Transect staat altijd de wens van de klant vooraan. Transect gaat dus klantgericht, deskundig, snel, kostenbesparend en KNA-conform(Kwaliteitsnorm Nederlandse Archeologie) te werk. Ook is Transect door het SIKB erkend archeologisch bureau en BRL4000 gecertificeerd. Waarom zou u voor Transect kiezen? Dit is een hele goede vraag want er zijn meere archeologisch onderzoeksbureaus en adviesbureaus waar u mee in zee kunt gaan. Dat heeft te maken met de volgende drie redenen:

1. Professionele werkwijze

Ten eerste gaan de archeologen van Transect altijd professioneel te werk. Dat is natuurlijk altijd fijn er vanuit gaan dat alles soepel verloopt en u in goede handen bent. Het doel is de wens van de klant behalen, niet meer en niet minder dus zo loopt u ook geen onnodig risico.

2. Efficiënt in uitvoering

Bovenop onze doelgerichte samenwerking met de klant hebben heeft dit onderzoeksbureau altijd een efficiënte uitvoering van het archeologische onderzoek en daarbij ook nog eens een snelle rapportage. Het bedrijf zoekt altijd naar de beste oplossing voor u en het team is daar dan ook constant mee bezig. Oplossingen zoeken en daarbij de klant helpen om dichter bij haar-zijn doel te komen.

3. Kwaliteit hoog in het vaandel

Naast deze klantgerichtheid, oplossingsgericht en professionele werkwijze hebben we natuurlijk ook een kwaliteitsbewuste manier van werken. Het spreekt voor zich dat hier het resultaat ook goed moet zijn. Dit is geen leugen want Transect heeft al meer dan 2000 archeologische onderzoeken naar tevredenheid van opdrachtgevers afgerond. Hierbij kunt u denken aan kleine onderzoeken zowel als grote en complexe archeologische onderzoeken. De kans zit er dus ook in dat we ook in uw regio al een archeologisch onderzoek hebben uitgevoerd. Dat is toch eens mooi? Nu nog een succesvolle samenwerking met u!

Voor meer info : https://transect.nl/