Huizenplan
Image default
Bouwen en verbouwen

Rolsteigers Euro, de rolsteiger voor de veeleisende professional.

Op zoek naar een rolsteiger met een snelbouwsysteem? Dan is de professionele rolsteiger Euro wellicht een goede voor u. Met een buisdikte van 50 mm en wanddikte van 2.2. mm aluminium staat deze steiger garant voor ene 

De rolsteiger Euro is makkelijk op te bouwen dankzij het conische verbindingspen en is verkrijgbaar in diverse breedte- en lengtematen en werkhoogtes. Deze Euro rolsteiger staat garant voor gebruiksgemak, een zeer lange levensduur, is direct leverbaar uit voorraad en wordt gratis verzonden in heel Nederland en België.

Dankzij de unieke zelfborgende verbindingspen kan de steiger maar op één manier worden opgebouwd. Dat betekent: optimale veiligheid en in zeer korte tijd te (de)monteren. 

U kunt bijn Steigercentrum.nl ook terecht voor losse onderdelen voor de Euro steiger, zo bent u altijd verzekerd van d e mogelijkheid om te steiger verder uit te bouwen of extra onderdelen bij te bestellen. 

Online bestellen:
U kunt snel en eenvoudig een rolsteiger Euro bestellen bij SteigerCentrum.nl. Het product wordt na betaling binnen 1 a 2 werkdagen verzonden zonder verzendkosten in Nederland en België. U kunt het product ook zelf afhalen bij onze fabriek in Etten-Leur en Krommenie. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.
Bent u niet tevreden over een geleverd artikel of over onze diensten? Dan heeft u maar liefst 100 dagen de tijd om te retourneren.

 

 

 

 

Voor meer info : https://www.steigercentrum.nl/rolsteigers/rolsteiger-euro-professioneel/