Huizenplan
Image default
Decoratie en accessoires

Hoe veilig is je huis? Overweeg 6-punts beveiligingscontrole

Een veilig thuis is een groot goed dat iedereen nastreeft. Het stelt gerust wanneer u weet dat uw geliefden veilig zijn in huis en dat uw kostbare bezittingen blijven waar ze horen. Lock Secure begrijpt dat en kijkt graag uw huisbeveiliging voor u na. Neem gerust contact op met Lock Secure om een ​​afspraak te maken en één van onze gekwalificeerde slotenmakers in Rotterdam met licentie biedt u een vrijblijvende veiligheidscontrole. Lees hieronder meer over de 6 punten die Lock Secure voor u nakijkt bij de controle.

  1. Door deadlocks (centrale vergrendeling) op alle buitendeuren te installeren, kunt u uw huis op twee manieren beveiligen. Ten eerste kunnen ze helpen voorkomen dat een dief de deur openzet om toegang te krijgen. Ten tweede, als een dief via een raam ingebroken heeft in uw huis, kunnen ze niet door uw deuren komen, omdat ze vast zitten en door een raam naar buiten moeten. Als iemand met je tv uw voordeur uitloopt, ziet het er niet zo achterdochtig uit dan als iemand via het raam naar buiten gaat immers.
  2. Bescherm uw ramen met goede kwaliteit raamsluiting. Er zijn veel verschillende soorten venstersloten beschikbaar voor de meeste vensterstijlen. Nieuwe huizen zijn vaak voorzien van afsluitbare raamsloten, maar ze zijn gemaakt van plastic. Het is een goed idee om een ​​meer robuuste stijl van venstervergrendeling in te stellen om inbraken te voorkomen door deze vensters te forceren.
  3. In plaats van je reservesleutel in de brievenbus of onder de deurmat te verbergen, installeer je een beveiligd sleutelkastje van goede kwaliteit om je reservesleutel op te bergen. De sleutelgarage (of reservesleufvergrendelingsbox) kan veilig worden bevestigd aan een buitenmuur en het combinatieslot biedt veiligheid en eenvoudige toegang in tijden dat u het nodig hebt.
  4. Net verhuisd naar een nieuw huis? Heeft een van de kinderen ergens een sleutel verloren? Kun je die reservesleutel niet vinden die zich binnenhuis bevond? Is uw tas uit de auto gestolen? JE weet nooit  hoeveel sleutels zijn gekopieerd door de vorige huurder / eigenaar en wie er allemaal een exemplaar heeft. Door uw sloten “re-keyed” te maken, weet u zeker dat u de enige bent die de sleutels van uw huis heeft. Mogelijk kunt u uw sloten tegelijkertijd allemaal gelijksluitend laten maken om uw leven gemakkelijker te maken.
  5. De meeste inbraken vinden plaats aan de achterkant van het huis waar dieven vanaf de straat niet te zien zijn. Het vergrendelen van uw poort kan een van de meest effectieve methoden zijn om uw huis en eigendom te beschermen, maar het is vaak het meest over het hoofd gezien. Door een GATE LOCK van hoge kwaliteit te installeren, kunt u uw poort aan beide kanten vergrendelen of ontgrendelen en bepalen wie uw achtertuin betreedt.
  6. Door een HOME SAFE te installeren, kunt u uw onvervangbare herinneringen en waardevolle spullen veilig bewaren. Het is belangrijk om uw kluis op de grond te beveiligen om te voorkomen dat de kluis wordt weggevoerd door een potentiële dief. Er zijn veel soorten kluizen om uit te kiezen. Sommige bieden zowel beveiliging als brandbeveiliging voor documenten, terwijl andere beveiliging bieden zonder de brandbeveiliging. We raden u aan om, voordat u uw kluis koopt, na te denken over wat u wilt bewaren en over het beschermingsniveau dat u mogelijk nodig heeft.
Voor meer info : http://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam