Huizenplan
Image default
Woning kopen

Tips om uw huis veilig te stellen voor een lange vakantie

Bent u van plan om uit te gaan op uw zomervakantie, maar maakt u zich zorgen om de veiligheid van uw huis? Ja, dat zou je moeten doen. Uw huis is een investering op lange termijn en loopt het risico om te worden ingebroken, vooral als er niemand is om op het huis te passen. Om optimaal van uw vakantie te genieten, is het belangrijk om uw huis te beveiligen met duurzame sloten en alarmen. Daarnaast zijn er enkele dingen die de huiseigenaar over het algemeen vergeet te focussen voordat ze op vakantie gaan. Hieronder vindt u enkele goede tips:

Post & krant bezorgen
Vergeet niet om uw krantenjongen te vertellen om u niet de krant te sturen voor alle dagen dat u de stad uit bent. Een brievenbus vol kranten schreeuwt hardop dat er niemand thuis is. Controleer voordat u vertrekt of er belangrijke e-mails of brieven zijn die bij uw afwezigheid uw plaats zouden bereiken. Zo ja, informeer dan het postkantoor om de mails vast te houden.

Zorg ervoor dat uw sloten duurzaam zijn
Het zorgvuldig inspecteren van de portiervergrendelingen is het belangrijkste wat u dagen moet doen voordat u uw reis plant. Omdat het installeren van nieuwe sloten tijd kan vergen, moet u ze vervangen of vóór de vakanties rekleuren. Als u iets opmerkt op het moment van vertrek, aarzel dan niet om direct een noodsluizenmaker te bellen.

Kondig uw reis niet aan op sociale media
De gekste fout die de meeste mensen maken en ten prooi vallen aan inbraken is door hun reis in de sociale media en op de werkplek aan te kondigen. Om de veiligheid van uw huis te garanderen, is het nodig om uw opwinding over u en uw familieleden te behouden. Het is ten zeerste aan te raden om geen enkele aanwijzing te geven aan vrienden, familieleden en kennissen over uw lange winterreis.

Installeer alarmen & sensorlampen
Om er zeker van te zijn dat uw huis meer dan één verdedigingsmuur heeft, overweeg dan het installeren van alarmen en sensor detectie lampen samen met de digitale sloten. Deze beveiligingsstap zal uw buren alarmeren wanneer iemand uw huis met geweld inbreekt.

Als uw huis op en top beveiligd is, kunt u met een gerust hart genieten van uw welverdiende zomervakantie. Als u op zoek bent naar een ervaren slotenmaker om uw huis te beveiligen, neem dan gerust contact op met Lock Secure. Onze slotenmakers zijn actief in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht en staan met onze 24-uurs service te allen tijde voor u klaar!

Voor meer info : http://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam