Huizenplan
Image default
Energie

Met gemak van het gas af.

Met gemak van het gas af.

Boilers zijn in principe niets meer dan ketels met daarin een verwarmingselement en een thermostaat. Heel eenvoudig.
Dat is bij elektrische boilers niet anders, alleen is het natuurlijk zo dat het verwarmingselement in een elektrische boiler op elektriciteitwerkt en zorgt ervoor dat het water in de ketel opwarmt. Met een thermostaat regel je de temperatuur.

Een elektrische boiler is handig omdat dat deze overal geplaatst kan worden zo lang er maar water en elektriciteit aanwezig is. Ze zijn overal te plaatsen, ook al is er geen ventilatie aanwezig, want er vindt bij een elektrische boiler geen verbranding plaats. Veel veiliger dus ook dan een gas ketel, want zo is er geen kans op koolmonoxide vergiftiging.
 

Elektrische boilers zijn onconventioneel.

Aangezien iedereen straks helemaal van het gas af moet, is het nu de perfecte tijd om alvast over te stappen van een gas- naar een elektrische ketel voor het verwarmen van je bad/douche/kraanwater.

Bovendien zijn elektrische boilers voordelig in aanschaf, het kost je dus niet meteen een rib uit je lijf om een beginnetje te maken met de energietransitie.

Er zijn inmiddels vele merken elektrische boilers, dus kijk even wat voor jouw situatie de meest geschikte is. Wij vonden op de website van elektrischeboiler.eu trouwens de beste deals en een zeer ruim assortiment.

Het gerenomeerde merk Wesen termos electricos bijvoorbeeld is een fabriek opgericht door een groepje technisch specialisten die werkzaam waren bij een andere soorgelijke fabriek van elektrische boilers. Deze technici waren van mening dat de boilers die op dat moment gemaakt werden technisch gezien nog wel wat verbetering konden gebruiken. 

Ze ontwikkelde verschillende modellen, voor verschillende doeleinden.

De Wesen ECO Flat heeft het hoogst haalbare energie label op dit moment, label A/B. De boilers zijn zeer plat vormgegeven en zijn voorzien van een dubbele tanks, in elke tank zit een eigen verwarmingselement en een eigen anode. Dit zal zorgen voor een snellere opwarmtijd en zal het water zijn warmte langer vast houden.

Deze Wesen eco flat elektrische boiler heeft ook nog eens een zelflerende ECO controller, deze ECO controller houdt een bepaalde tijd je huishoud gewoontes bij en zal alleen opwarmen wanneer dit nodig is. Dit zorgt ervoor dat deze boiler zeer energiezuinig is. 

De Elektrische boilers van Wesen worden gemaakt van offshore kwaliteit RVS, hierdoor zijn deze boilers zo’n beetje onderhoudsvrij. 

 

 

 

 

 

De boilers zijn dus te koop op de website van elektrischeboiler.eu en zijn binnen 2 dagen in huis als het moet, aangezien ze een zeer grote voorraad hebben. 
Alle Wesen boilers worden geleverd inclusief muurbeugel en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie en zijn er in volumes van 30 t/m 300 liter. 

 Dus, voor alle verdere informatie en andere A- merken elektrische boilers kijk dan eens op de website van elektrische boiler.eu

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/