Huizenplan
Image default
Woningen

Makelaar in Sluiskil geeft tips

Er zijn veel soorten hypotheken beschikbaar. Ga jij een hypotheek afsluiten lees dan de tips van makelaar Sluiskil hoe je gemakkelijk een hypotheek kan afsluiten. Wat er is veel mogelijk en er zijn tal van aanbieders. Hieronder een aantal tips om rekening mee te houden.  

Denk na over wat je wilt

Het is goed om te weten wat je verwachtingen zijn vertelt de makelaar Sluiskil. Bij hypotheekadvies wordt namelijk gevraagd voor hoe lang je de rente wil vastzetten en dan moet je je toekomstvisie wel klaar hebben. Verwacht jij dat de rente flink gaat oplopen de komende tien jaar? Verwacht jij een flink stuk van je hypotheek af te gaan lossen over een jaar of vijftien, bijvoorbeeld door een erfenis? Al jullie wensen en verwachtingen zijn van invloed op jullie keuze qua rente. Zorg daarom dat je hier vooraf goed over nadenkt en dan kan de makelaar Sluiskil het beste passende huis vinden.

Voorkom dubbele advieskosten

Een andere tip van makelaar Sluiskil is dat het belangrijks is dat je weet welke aanbieder of aanbieders bij je zouden kunnen passen. Dan kun je hypotheekadvies inwinnen bij een partij die dat ook daadwerkelijk kan bieden. Zo voorkom je dat je wellicht twee keer voor hypotheekadvies betaalt, want je steekt je geld momenteel toch ook liever in de verbouwing of inrichting van je huis wat je samen met makelaar Sluiskil koopt? Ook zijn er partijen, zoals banken, die alleen hun eigen producten aanbieden. Je kunt ook kijken bij andere aanbieders die meerdere merken verkopen en daarom wellicht beter kunnen onderzoeken welke aanbieder het best bij je past. Aan de andere kant, is de bank die alleen zijn eigen producten aanbiedt vaak goedkoper qua adviestarief vertelt makelaar Sluiskil. Wat slim is om te doen, hangt helemaal af van je wensen, dus onderzoek dat goed vooraf en informeer naar de tarieven. Zo heb je meer geld over voor het kopen van een huis samen met makelaar Sluiskil.