Huizenplan
Image default
Financieel

3 belangrijke voordelen van werken met een lokale, onafhankelijke hypotheekadviseur

Veel hypotheekverstrekkers en banken tonen lage prijzen en adverteren met lage tarieven om klanten aan te trekken. Hoewel dit niet bijzonder verrassend is, zijn huizenkopers vaak verrast als ze de extra kosten, vertragingen en andere complicaties van het werken met een grote bank of een landelijke geldschieter ervaren.

Deze extra kosten en andere problemen kosten huizenkopers vaak MEER dan ze hadden verwacht.

Dus hoewel grote banken en geldschieters misschien beweren dat ze de beste in de branche zijn door hun lage prijzen aan te prijzen, is het voor veel huizenkopers eigenlijk de betere keuze om met een lokale, onafhankelijke hypotheekadviseur te werken.

 

Voordelen van werken met een lokale, onafhankelijke hypotheekadviseur

Er zijn veel voordelen verbonden aan het werken met een lokale hypotheekadviseur zoals Zandstra financieel advies. Hier bespreken we drie van de belangrijkste voordelen die onafhankelijke hypotheekadviseurs te bieden hebben.

 

Toegang tot lagere groothandelsprijzen

Als hypotheekadviseur werken we samen met tientallen geldverstrekkers om woningkredieten voor onze klanten te verzekeren. Dit betekent dat we toegang hebben tot lagere tarieven die banken en particuliere kredietverstrekkers niet kunnen evenaren.

 

Honderden hypotheekopties, voor u gekozen

Omdat we met zoveel kredietinstellingen werken, hebben we de beschikking over honderden hypotheekopties. We zullen u leren kennen en nauw met u samenwerken om uw specifieke scenario te begrijpen, zodat we uw opties kunnen bekijken om de woningkrediet te vinden die het beste bij u past. Dit neemt de druk van u weg om de juiste hypotheek te vinden, waardoor het kopen van een huis veel minder stressvol wordt!

 

Snelle sluitingen

We begrijpen dat als je eenmaal een huis hebt gevonden waar je van houdt, je klaar bent om er zo snel mogelijk over gaan tot koop! Daarom werken we er hard aan om onze klanten snel te kunnen helpen. In de meeste gevallen kunnen we u sneller naar de sluitingstafel brengen dan de grote banken en particuliere geldschieters.

 

Onafhankelijke hypotheekmakelaars versus grote banken

Vereenvoudig het aankoopproces van uw huis! Werk samen met een lokale hypotheekmakelaar.

Het kopen van een huis kan een ontmoedigende taak zijn, maar dat hoeft niet! Met een lokale hypotheekmakelaar aan uw zijde kunt u zelfverzekerd het aankoopproces van een huis ingaan, goed geïnformeerd over uw financieringsmogelijkheden en klaar om uw droom van eigenwoningbezit te verwezenlijken wanneer het juiste huis langskomt.

Onafhankelijke hypotheekmakelaars hebben veel te bieden, of u nu uw eerste huis koopt of een doorgewinterde veteraan bent als het gaat om het kopen van een huis.

https://www.erikzandstra.nl/