Huizenplan
Image default
Financieel

Salarisverwerking uitbesteden om zelf te kunnen ondernemen

Het is vrijdagmiddag wanneer het salaris gestort zou moeten zijn. Als startend ondernemer hoop je dat alle personeelsgegevens, zoals verlofaanvragen en ziekmeldingen, op de juiste manier verwerkt zijn, zodat ook deze gegevens in de salarisadministratie goed geregistreerd zijn. Echter, je krijgt al een bericht van één van jouw medewerkers dat het salaris niet goed overgemaakt is. Er mist een deel van het salaris, omdat een vakantieaanvraag toch geschrapt was op het laatste moment. Hoewel het eenvoudig opgelost was, kunnen deze fouten vaker voorkomen. Uiteraard wil je dit als werkgever te allen tijde voor zijn, al vind je het lastig om dit iedere maand op orde te krijgen. Zou jij graag hulp of begeleiding willen krijgen bij de salarisadministratie? In dat geval doe je er zeer goed aan om de salarisverwerking uitbesteden aan een extern bedrijf, die hierin gespecialiseerd is.

Voor alle vragen over het uitbesteden van de personeelsadministratie of salarisverwerking ben je bij CBBS aan het juiste adres. Niet alleen nemen wij dit van ondernemers over, maar wij adviseren diegenen ook graag, die het heft zelf graag in handen willen houden. Hiaten in de personeelsgegevens lossen wij graag op en ook denken wij na over vaste oplossingen voor veelvoorkomende fouten, die gemaakt worden bij de salarisverwerking. Op die manier verzeker jij jezelf én jouw medewerkers van correcte uitbetalingen. Daarnaast houd jij veel meer tijd over voor dat wat jij eigenlijk zelf het leukst vindt, namelijk het ondernemen.

Ben jij een ondernemer met liefde voor zijn vak, maar heb jij veel moeite met het registeren van personeelsgegevens en het op orde krijgen van de salarisadministratie? Besteed het dan uit aan CBBS en focus je op het ondernemen! Uiteindelijk is jouw passie voor ondernemen namelijk dé reden geweest om een onderneming te starten, dus moet je vooral blijven doen waar je hart ligt.

Voor meer info : https://www.cbbs.nl/