Huizenplan
Image default
Gezond wonen

Wesen ECO, energiezuinige boiler met energie label A

Energiezuinige boilers Wesen ECO met energie label A

De Wesen ECO 30 is een van de eerste elektrische boilers met een energie label A die momenteel leverbaar is. Door gebruik te maken van een super intelligente eco controller en het nieuwste pur schuim isolatiemateriaal van dit moment is dit mogelijk gemaakt. Daarnaast is de boiler mooi vormgegeven en slechts 25cm diep zodat hij eventueel weggewerkt kan worden in uw keukenkast.

De energiezuinige Wesen ECO 30 heeft een zelflerende eco controller. Deze registreert gedurende een week uw waterverbruik en berekend aan de hand van een algoritme de meest voordelige instelling van uw boiler. Zo hoeft hij niet de gehele dag uw boiler op 65 graden te houden als u toch pas om 18 uur thuis komt van uw werk. Hiermee is een grote besparing mogelijk op uw energierekening.

De Wesen ECO heeft 2 tanken met ieder een eigen verwarmingselement. Deze is 800 en 1200 Watt met een max (gelijktijdig verwarmen) van 2000Watt. De eco controller bepaalt aan de hand van de metingen welke tank er opgewarmt moet worden. De tanken functioneren dus als het ware als een voor en na verwarmer met ook weer minder verbruik van energie. Beide tanken zijn van metaal en voorzien van emaille met een glascoating. Hier wordt titanium aan toe gevoegd voor een sterkere nagenoeg onbreekbare binnenketel. De glascoating zorgt voor een neutrale geur en smaak van uw water.

De Wesen ECO is ook leverbaar in 50, 80 en 100 liter met een energielabel B. De 50 is dan ook 25cm diep en de 80 en 100 slechts 30cm. ook deze modellen zijn voorzien van de zelfde energie zuinige eco controller en het mooie design.

De Wesen elektrische boilers worden in Nederland en Belgie verkocht door o.a. ElektrischeBoiler.EU. en zijn zeker de moeite waard om eens naar te kijken in vergelijking met de tradionele merken die in Nederland verkocht worden.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/

Voor meer info : https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/