Huizenplan
Image default
Gezondheid

Kruidenbehandeling met Chinese kruiden in Eindhoven

Chinese kruiden Eindhoven biedt verschillende behandelingen uit de Chinese geneeskunde. Kruidentherapie is al duizenden jaren een zeer belangrijk onderdeel in de Chinese geneeskunde. Zelfs nu wordt er nog onderzoek gedaan naar de werking van kruiden en kruidenpreparaten. Alle materialen die wij gebruiken zijn natuurlijk. Bij de kruidenbehandeling is het belangrijkste uitgangspunt ieder mens is anders. Voor iedereen die ons bezoekt, stellen wij een persoonlijke behandeling op.  Voor vele verschillende klachten kan deze behandeling een interessante en leerzame oplossing zijn. Samen met u kijken wij naar de klachten en geven wij u een persoonlijk advies. Of u de behandeling ook echt volgt is natuurlijk helemaal aan u.

Kruidige voeten

Bij Chinese kruiden Eindhoven kunt u ook terecht voor een traditioneel voetenbad. De kruiden die wij gebruiken voor dit voetenbad hebben een ontgiftende en zuiverende werking. Het voetenbad zorgt ook voor ontspanning. Na het voetenbad krijgt u een massage. De massage zorgt voor een helende werking en stimuleert de bloedsomloop. De methode die als honderden jaren in China wordt gebruikt zorgt voor een gezonde balans in het lichaam. Doordat u lichaam nu tot rust komt, zult u merken dat ook uw geest ontspant. Na een voetenbad voelt u zich weer als nieuw en alle kleine klachten die meestal van spanning komen zullen verdwenen zijn.

Overige behandeling

Het ligt er natuurlijk aan uw klachten welke behandeling bij u past. Wij bieden massages, acupunctuur, cupping en bovenstaande behandelingen aan. Alles wat wij aanbieden gaat op de traditionele Chinese wijze. Om deze wijze te praktiseren hebben onze medewerkers alle in China gestudeerd en houden zij hun kennis ook op pijl door hier regelmatig aan cursussen deel te nemen. Voor ons is de juiste natuurlijke wijze het belangrijkste. Wij werken professioneel en alles wordt natuurlijk maar eenmalig gebruikt. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze? De eerste behandeling is geheel vrijblijvend en pas hierna stellen wij een plan op.