Huizenplan
Image default
Huishouden en schoonmaak

Opleveringsschoonmaak? Contacteer Schoonpand

Wanneer het bijna tijd is dat uw nieuwe woning zal worden opgeleverd is het fijn om de boel voor die tijd nog een keer grondig schoon te laten maken. Bij het bouwen of verbouwen van een woning of ruimte komt natuurlijk veel vuil vrij. In een vuile woning of een vuile ruimte trekken is alles behalve plezierig. Het schoonmaken kost veel tijd, voordat de ruimte kan worden ingericht moet alles natuurlijk wel schoon zijn. Voor het opleveren van een nieuwe ruimte kan het dan ook fijn zijn om dit te laten uitbesteden. Een opleveringsschoonmaak kan dan een meerwaarde bieden. 

Wat is een opleveringsschoonmaak?

Een opleveringsschoonmaak  kan worden uitgevoerd bij verschillende ruimtes welke worden opgeleverd. Bij het uitvoeren van de schoonmaak worden alle overblijfselen zoals het stof, kit resten, verfresten en grof bouwvuil verwijderd en schoongemaakt zodat het opgeleverde pand ook gelijk nieuw,fris en schoon aanvoelt. Een opleveringsschoonmaak kan zowel bij een nieuwbouwproject of verhuizing worden gedaan. Maar ook bij een renovatie aan een ruimte of gebouw is een opleverschoonmaak mogelijk. In principe wordt de opleverschoonmaak altijd uitgevoerd net voordat een pand wordt opgeleverd aan de nieuwe eigenaar. Mocht u toch eerder al een schoonmaak willen laten uitvoeren dan is dit ook zeker mogelijk. Dit kan dan bijvoorbeeld omdat u een ruimte nog wil gaan verkopen of verhuren en deze voor de potentiële kopers en huurders zo schoon mogelijk wil laten ogen.

Welke werkzaamheden worden precies tijdens een opleveringsschoonmaak uitgevoerd?

Tijdens een opleveringsschoonmaak worden vloeren, wanden en richels goed schoongemaakt. Dit zijn de punten waar het oog het eerste op valt na binnenkomst bij een pand. Ook het reinigen van de gevel, het glazen wassen en het schoonmaken van de sanitaire voorzieningen behoren tot de opleveringsschoonmaak. Mocht nieuwe apparatuur zijn geleverd en zit hier nog plastic beschermfolie om heen? Dan kan ook deze worden verwijderd tijdens de schoonmaakbeurt. Zowel de binnen als de buitenkant van het pand wordt grondig aangepakt zodat bewoners zelf geen omkijken meer hebben naar de schoonmaak. Rolluiken of markiezen welke ook wel een schoonmaakbeurt kunnen gebruiken? Bij de opleveringsschoonmaak kunnen rolluiken ook worden gereinigd, aan zowel de binnen als de buitenkant. Hetzelfde geldt voor de markiezen. Wanneer een huis helemaal schoon is het ook veel makkelijker en sneller met het verhuizen en inrichten van de ruimtes.   

Een bedrijf dat u hiermee kan helpen

Een betrouwbaar en ervaren bedrijf uitzoeken welke de opleveringsschoonmaak kan uitvoeren is erg belangrijk. Hoewel een nieuwbouwproject en renovatie vaak stressvolle aangelegenheden zijn kan een schoonmaakbedrijf helpen met het ontzorgen van de schoonmaak taken. Schoonpand in Amsterdam is een ervaren schoonmaakbedrijf welke ook landelijk werkt. Van te voren maken zij graag met de klanten duidelijke afspraken over wat er precies moet gebeuren. Voor de opleveringsschoonmaak is niet voor niets hun slogan: Schoonpand zorgt voor een schone en frisse start in uw nieuwe of gerenoveerde bedrijfspand of huis. Schoonpand is al jaren een betrouwbaar bedrijf voor de opleveringsschoonmaak of deze nu in Amsterdam, Groningen of Maastricht moet worden uitgevoerd. Al jaren verzorgt Schoonpand opleveringsschoonmaken voor bedrijven, particulieren en instellingen. Schoonpand heeft als doel om je pand zo blinkend mogelijk voor je achter te laten. Daarnaast is Schoonpand ook een erg betrouwbaar bedrijf, afspraak is bij ze afspraak. Het schoonmaken kan gebeuren wanneer jou dat het beste uitkomt. Ze zijn erg flexibel en denken graag met je mee als er problemen zijn met bepaalde tijden. Hier kan Schoonpand dan gewoon om heen werken. De schoonmakers welke werken voor Schoonpand zijn allemaal goed opgeleid. Ze weten precies welke producten het beste zijn voor speciale oppervlakten en houden hier altijd rekening mee. Het personeel is altijd erg gemotiveerd om aan de slag te gaan. Daarnaast zijn het allemaal vriendelijke en betrokken personen welke altijd goed Nederlands spreken. Voor een kennismaking kan er altijd contact op worden genomen en ook kan vrijblijvend een offerte worden aangevraagd voor de opleveringsschoonmaak. Schoonpand is een ideale keuze voor een schoonmaakbedrijf welke bij jou de opleveringsschoonmaak kan uitvoeren. Zo kan je nadat alles is schoongemaakt snel in een fris, schoon huis trekken.

Voor meer info : https://schoonpand.nl/diensten/opleveringsschoonmaak/