Huizenplan
Image default
Huishouden en schoonmaak

De stofzuiger van 2016

De beste stofzuiger van 2016

Wat goed is en wat slecht is, is altijd een mening. Als we naar de statistieken kijken, wordt het echter duidelijk dat er een winnaar is. De Philips Performer Expert, volledige naam “PHILIPS FC8723/09 PERFORMER EXPERT”, is op dit moment de meest verkochte stofzuiger van 2016. Het is een stofzuiger met zak, maar dat maakt het niet minder goed.

De Performer Expert van Philips is uitstekend voor mensen die niet van hoge rekeningen houden; met energielabel A en een vermogen van 650Watt is het een zeer zuinige stofzuiger. Het heeft een efficiënte motor voor betere luchtstroom bij een lager energieverbruik. Daarnaast maakt de stofzuiger gebruik van twee revolutionaire nieuwe technologieën: de “AirflowMax” en “TriActiveMax mondstuk” technologieën. “AirflowMax” zorgt voor een optimale luchtstroom zodat de stofzak gelijkmatig ontvouwt. Dit garandeert uitstekende prestaties, zelfs wanneer de zak vol raakt. Het speciale “TriActiveMax” mondstuk is iets waar we echt enthousiast over zijn; het voert namelijk drie schoonmaakbehandelingen tegelijk uit. Het mondstuk heeft een speciale zoolplaat voor een diepe reiniging van tapijt, het zuigt grote stukken op met de opening aan de voorkant en veegt stof en vuil in randen op met de twee zijborstels aan de zijkant.

Minder niesen

Heb je last van huisstofmijt allergie of heb je huisdieren waar je allergisch voor bent? Dan is het noodzakelijk om tenminste eens per week te stofzuigen. De Performer Expert van Philips is hier ook erg goed voor, want het heeft een gekwalificeerd HEPA 13 filter. Dit filter filtert 99.95 procent aan allergenen van huisdieren, stofmijt en stuifmeel uit de uitblaaslucht. Het is het ook waard om te vermelden dat dit filter in combinatie met AirSeal technologie meer dan 99 procent van al het stof vast houdt. Het wordt dus niet nog eens uitgeblazen. Sterker nog, de uitblaaslucht is in de meeste gevallen zelfs schoner dan de lucht in de kamer. Vergelijk stofzuigers op stofzuigerzone.nl

 

Voor meer info : http://www.stofzuigerzone.nl/stofzuigers/