Huizenplan
Image default
Lampen en verlichting

Verlicht je leven

Neon is een bedrijf dat al vele jaren bestaat, maar de laatste jaren een enorme comeback heeft gemaakt. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van prachtige, handgemaakte neonborden en verlichtingsarmaturen die elke kamer kunnen veranderen in iets bijzonders. Of je nu op zoek bent naar unieke accenten in je huis of naar sfeer in je bedrijf, Neon is de perfecte keuze.

Het verhaal van Neon

Neon werd in 1988 opgericht door twee vrienden die een passie deelden voor kunst en design. Ze geloofden dat verlichting niet alleen functioneel moest zijn, maar ook leuk en creatief. Vanuit hun kleine werkplaats in Duitsland begonnen ze een grote verscheidenheid aan op maat gemaakte neonlichten en -tekens te produceren. Al snel waren hun producten te zien in populaire TV shows en films als The Simpsons en The Walking Dead. Naarmate hun unieke ontwerpen en kwaliteitsvakmanschap meer en meer bekendheid kregen, begonnen ze wereldwijd snel te groeien.

 

De voordelen van winkelen bij Neon

Bij Neon vind je geen algemene kant-en-klare oplossingen, maar unieke stukken die met zorg en aandacht voor detail zijn gemaakt. Hun ervaren team van ontwerpers werkt nauw samen met klanten om oplossingen op maat te creëren die perfect aan hun behoeften voldoen. En het beste is dat al hun producten een levenslange garantie hebben, zodat je weet dat je aankoop beschermd is! Met gratis verzending op bestellingen van meer dan $50 en flexibele betalingsmogelijkheden kan winkelen bij Neon ook niet eenvoudiger zijn.

Als je je leven wilt verlichten met iets echt bijzonders, kijk dan niet verder dan Neon! Of je nu iets nodig hebt voor je huis of bedrijf, ze hebben alles van vintage neonborden tot moderne LED-verlichtingsarmaturen – allemaal met liefde en zorg ontworpen zodat je elke keer het perfecte stuk krijgt! Bekijk ze vandaag nog en zie waarom duizenden mensen over de hele wereld verliefd zijn geworden op dit geweldige bedrijf!