Huizenplan
Image default
Management

Easy businesses to start

U kunt een winstgevende zaak beginnen en runnen zonder een fulltime verbintenis. Hier zijn een aantal bewezen ideeën die u kunt beginnen met slechts een paar uur per week.

 

1. Etsy Shop/Knutselbedrijf

Jaren geleden, mijn oudtante Betty maakte een heleboel creatieve ambachtelijke artikelen. Een tijdje lang verkocht ze die via een klein winkeltje op haar erf; ze verkocht ze ook rechtstreeks aan winkels. Ik herinner me bijvoorbeeld dat ze haar handgemaakte zakboekjes in de vorm van een mandje meenam om ze te verkopen bij Bonwit Teller, ooit een van de meest prestigieuze dameszaken van Boston.

 

Vandaag de dag heeft het internet de mogelijkheden en het gemak waarmee je in de ambachtelijke sector kunt doorbreken enorm vergroot. Met websites als Etsy.com kun je niet alleen een plek vinden om je goederen te verkopen, maar ook een idee krijgen van waar andere mensen geld mee verdienen. Je kunt je eigen winkel openen zonder de dure overhead van een winkelpand.

 

Voordat je je zaak opent, raad ik je sterk aan om het zorgvuldig te plannen. Zomaar wat willekeurige artikelen te koop aanbieden is niet de manier om het te doen. Denk bijvoorbeeld na over uw doelmarkt, wat uw klanten zal aanspreken en hoe u zich van uw concurrenten zult onderscheiden. Denk na over de “look and feel” van uw winkel, welke producten u zult aanbieden, en hoe u ze zult prijzen. Kortom, u moet met een goed doordacht ondernemingsplan komen.

 

Ik raad ook aan dat u uw eigen marketing doet om verkeer naar uw online winkel te leiden. Denk aan het samenstellen van je eigen website, het opbouwen van een e-maillijst en het opzetten van een aanwezigheid op sociale media. Dit is een bijzonder leuke business omdat je zo klein kunt beginnen als je wilt, en zo weinig uren kunt werken als je wilt. Maar als je iets creëert dat aanslaat, kun je een wereldwijd merk opbouwen – de mogelijkheden zijn onbeperkt!

 

Om meer te weten te komen over hoe je deze business start – of een andere business – bekijk onze Start een Business hub.

 

2. Hondenuitlaatservice

Sommige mensen hebben me verteld dat ik niet eens hondenuitlaatservice op deze lijst moet zetten omdat het zo’n eenvoudige business is. Humbug! Je kunt veel geld verdienen met een eenvoudige business! Bovendien heeft hondenuitlaatservice veel kenmerken van een goede business!

 

Natuurlijk is het super eenvoudig om deze business te starten. Je kunt zelfs beginnen met het uitlaten van slechts één hond. En dan kun je de business laten groeien in je eigen tempo. Bovendien is dit een zaak voor terugkerende klanten – Rover moet regelmatig worden uitgelaten! En een bedrijf van terugkerende klanten betekent een mooie stroom van gestage inkomsten voor u.

 

Honden uitlaten vereist ook een persoonlijke aanpak. Mensen willen niet dat zomaar iemand hun hond uitlaat. Dus als uw klanten u mogen, zullen ze u voor altijd houden. Ik heb een nicht die een hondenuitlaatservice begon en haar klantenlijst snel zag groeien. Ze verdiende ook meer geld door honden ’s nachts bij haar thuis uit te laten.

 

Een ander cool ding over hondenuitlaatservice is dat zelfs als je een part-time hondenuitlaatservice hebt, je het kunt verkopen en nog meer geld kunt verdienen. Dat komt omdat als je het opbouwen van uw klantenlijst, bent u het creëren van een bedrijf met een lange termijn waarde.

 

Dus hoe begin je met honden uitlaten? Stel uw business plan samen en begin met marketing! Dog walking is een geweldige business te bevorderen met online marketing, omdat je kunt uw doelgroep te bepalen – lokale hondenbezitters. U kunt ook gebruik maken van low-cost “guerilla marketing”, zoals het uitdelen van flyers op de lokale hond park.

 

Om meer te leren over het starten van dit bedrijf – of een ander bedrijf – vertrouw op ZenBusiness Learning Center voor al uw kleine zakelijke behoeften.

 

3. Tuinarchitectuur voor thuis

Wat is een makkelijkere manier om geld te verdienen dan een grasmaaier rond te duwen of een hark te vegen? Nou, iemand anders het voor je laten doen en er nog voor betaald krijgen ook! Met deze business, kan je beide hebben! U kunt beginnen met het werk zelf te doen en dan anderen inhuren om het eigenlijke werk te doen als u uitbreidt.

 

Er zijn veel leuke dingen aan dit werk in het weekend buiten het meest voor de hand liggende: dat je je dagbaan kunt houden. Ten eerste zijn uw klanten waarschijnlijk thuis in het weekend. Het is dus makkelijk om ze in het weekend aan de man te brengen. Je kunt ook buiten werken – een leuke onderbreking van je kantoorbaan!

 

In het weekend is er bovendien het voordeel dat u uw klanten vaker ziet terwijl u aan hun gazon werkt. Laat uw vriendelijke persoonlijkheid zien en versterk de band met hen, zodat ze klanten voor altijd blijven. Beter nog, u kunt enkele extra diensten voorstellen die u zou kunnen aanbieden. Zouden een paar nieuwe bloemen of een paar nieuwe struiken niet leuk zijn?

 

Deze business is ook gemakkelijk te verkopen. Natuurlijk kun je een website hebben, maar ik zou ook van deur tot deur gaan met eenvoudige flyers en een warme glimlach. Vergeet niet bij mij thuis langs te gaan – ik ben altijd op zoek naar een betere landschapsverzorging!

 

4. Begin een blog

Veel mensen hebben een fortuin verdiend met hun blog. De oprichters van de Huffington Post bijvoorbeeld verkochten hun blog voor een koele 315 miljoen dollar. En het is mogelijk dat jij ook ongelooflijk succesvol kunt zijn. Plus, een blog is een zeer goedkope onderneming – je kunt er een beginnen voor bijna niets.

 

Maar om geld te verdienen met een blog, moet je een groot aantal lezers hebben. En idealiter moet je je richten op een onderwerp dat veel geld oplevert. De Huffington Post is een blog over algemene onderwerpen, maar de meeste mensen hebben meer kans op slagen met een blog over een specifiek onderwerp, met een focus op één onderwerp.

 

U kunt bijvoorbeeld een blog beginnen over een van uw hobby’s. Of u zou zich kunnen richten op een professioneel/werkgerelateerd onderwerp.

 

Een andere mogelijkheid is om een blog te maken over lokale interesses. Er is veel geld te verdienen met lokale advertenties. Mijn college krant werd rijkelijk ondersteund door lokale reclame – en vandaag zie ik die markt wordt vervangen door lokale online websites en blogs.

 

Ik ben vaak op vakantie op het kleine eiland Nantucket, waar een lokale ondernemer een veel gelezen blog heeft ontwikkeld door het te overspoelen met een eindeloze stroom foto’s van hoge kwaliteit van eilandbewoners. Nu verkoopt hij steeds meer reclame. Het lijkt erop dat waar je ook gaat op het eiland, er een ondernemer is, camera in de hand, onvermoeibaar werkend in zijn zoektocht naar content.

 

Als je het leuk vindt om foto’s te maken of inhoud te schrijven en het niet erg vindt om reclame te verkopen (wat een uitdaging kan zijn als je niet graag wordt afgewezen), kun je hier misschien een redelijk tweede inkomen mee verdienen. En wie weet – misschien word je wel de volgende blogmiljonair!

 

5. Word een persoonlijke trainer

Als je graag traint en fit blijft, dan kan dit een geweldige business voor je zijn. Je kan je personal training online aanbieden, bijvoorbeeld via Zoom. En je kunt het natuurlijk ook persoonlijk aanbieden bij je klanten thuis, bij jou thuis, of in een nabijgelegen fitnessclub.

 

Als je een passie hebt voor een bepaalde sport, kun je je daarop richten in plaats van op algemene fitness. Ik heb bijvoorbeeld voetbaltrainers gezien die veel geld vragen voor het coachen van ambitieuze tiener- en pre-tienervoetbalsterren. Ze coachen hen bij de klant thuis of op het veld van een plaatselijke school.

 

Dit is nog steeds een goede business met vaste klanten en een vast inkomen. Klanten tevreden houden zou vrij gemakkelijk moeten zijn. De uitdaging is om klanten te werven om mee te beginnen. Voor algemene fitnesstraining moet u met een overtuigende marketingboodschap komen – zoals “12 weken naar ultieme fitness”.

 

Misschien wilt u experimenteren met verschillende marketingboodschappen en verschillende aanbiedingen en prijzen. Ik zou aanraden om je in de eerste plaats te richten op digitale marketing – wat gemakkelijker is dan je zou denken. Maar je kunt ook eenvoudigere marketingtechnieken proberen, zoals het ophangen van een flyer op lokale prikborden en persoonlijk netwerken.

 

Met slechts een paar vaste klanten kun je met deze business een prima bijverdienste hebben. Wie weet, misschien besluit je zelfs om het fulltime te doen.

 

6. Catering of bardienst

Persoonlijk zou ik eerder aan een bartending service denken dan aan een volwaardige catering service – catering klinkt mij als hard werken in de oren! Een van mijn langst durende baantjes ooit was de acht weken dat ik als tafel afruimer werkte toen ik 16 was. Een van mijn kortste baantjes was die van bordenwasser, twee weken toen ik 17 was. Beide waren veel werk. Maar als je echt van koken houdt, zou je catering kunnen overwegen of jezelf misschien verhuren als persoonlijke kok.

 

Natuurlijk zou ik misschien iets meer geneigd zijn om een cateringbedrijf te beginnen als ik ooit had geleerd om iets anders te koken dan een hotdog! Een van de zonen van mijn vriend leerde echter al op jonge leeftijd koken en begon zijn eigen cateringbedrijf toen hij ongeveer 12 jaar oud was – en runde dat een aantal jaren met succes, ondanks dat hij vrij regelmatig naar school ging. Dus als hij het kan – en jij kunt iets meer koken dan ik – dan zou jij ook je eigen cateringbedrijf kunnen beginnen en runnen.

 

Vooral in het weekend is er veel vraag naar catering- en bartendingdiensten – perfect dus om je dagtaak te behouden terwijl je je klantenkring opbouwt.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/