Huizenplan
Image default
Woningen

Het laten taxeren van vastgoed

Wanneer je beschikt over vastgoed doe je er ook goed aan om het te laten taxeren voor verkoop. Je wilt immers wel goed weten wat de vraagprijs gaat worden nietwaar? Alleen rest nu nog wel de vraag door wie je dit het beste uit kan laten voeren. Over het algemeen zijn er diverse experts te vinden die het werk uit kunnen voeren. Wel is het zo dat je verwacht dat er een officiële taxatie uitgevoerd zal worden. Zo doe je er goed aan om eens op de website van taxatie netwerk .nl te kijken. Dit bedrijf beschikt over diverse taxateurs die werkzaam zijn in het gehele land. Tevens zijn zij ook RT en aangesloten bij NRVT en TMI. 

 

Bij taxatie netwerk .nl worden er strenge controles uitgevoerd

Heb je de keuze gemaakt om taxatie netwerk .nl in te schakelen. Dan ben je verzekerd van een goede service met correcte resultaten. Taxatie Netwerk wordt dan ook geregeld gecontroleerd door het TMI. Steekproefsgewijs worden er controles uitgevoerd om te zien of dat ze blijven voldoen aan de norm NEN-EN-ISO 9001:2015 NL.

Alle taxaties die worden uitgevoerd zullen centraal worden gemonitord en gecontroleerd. Dit houdt in dat jij de garantie zult hebben dat de taxatie op de juiste manier uitgevoerd wordt. Met maar liefst meer dan 100 gekwalificeerde taxateurs ben jij verzekerd van een geweldige service.