Huizenplan
Image default
Meubels

Een tafel eikenhout oud in je woning

Ben je ook op zoek naar een mooi nieuw item voor in je interieur? Misschien is dan een tafel eikenhout oud wel een manier om je inrichting een boost te geven. Het hout dat wordt gebruikt voor het maken van de tafel eikenhout oud is al eeuwenlang in gebruik geweest en dat is wat de tafel zo ontzettend uniek maakt. Niet alleen is de tafel uniek van kleur, maar ook van houtsoort en natuurkijk de afmetingen van de tafels die worden gemaakt. De tafels die worden gemaakt zijn helemaal uit de natuur en dragen ook nog eens sporen met zich mee uit het verleden wat iedere tafel eikenhout oud een eigen verhaal geeft. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld een tafel koopt die gemaakt is van drie hele brede planken die uit een boerderij in het oosten van Europa zijn gehaald.  Sommige planken die worden gebruikt voor de tafel eikenhout oud zijn wel honderd jaar of ouder. 

Hout

Het hout dat er wordt gebruikt voor de tafel eikenhout oud is allemaal onbewerkt en dat zorgt dat de tafel zijn charmes behoudt. Je hebt hier en daar een deuk of een noest in de tafel zitten, maar dat zorgt juist voor een unieke tafel die echt het velreden uitstraalt. Je zult jouw tafel nergens anders tegenkomen en dat maakt het ook zo leuk om een tafel eikenhout oud te kopen. Het materiaal dat wordt gebruikt heeft een eigen karakter en dat is wel zo leuk wanneer je een tafel in je woonkamer zet. De tafel kan gezien worden als een echte eye catcher. 

Sorteren

Eerst wordt het hout dat wordt gebruikt in het magazijn verdeeld. Je zal een sortering krijgen uit kleur, maart en lengte. Het wordt allemaal ontdaan van spijkers en andere oneffenheden die op de planken aanwezig zijn. Wanneer er genoeg planken zijn verzameld voor de tafel eikenhout oud die er moet worden gemaakt, wordt er aan de slag gegaan met de planken die van over de gehele wereld zijn gehaald.