Huizenplan
Image default
Meubels

Maatwerk tv meubels van de beste kwaliteit koop je bij Spectral

 

Steeds meer mensen kiezen vandaag de dag voor maatwerk tv meubels. En dat is natuurlijk niet voor niets. Met een tv meubel op maat weet je zeker dat de muur optimaal benut wordt en het meubelstuk sluit perfect aan op de rest van het interieur. Heb je een soundbar, een surround system of een kastje van je spelcomputer, dan werk je dit mooi weg in het meubel. Hierdoor geniet je van een strak interieur en ziet je interieur er direct opgeruimder uit. Klinkt dit als muziek in de oren en kun je niet wachten op je eigen tv meubel op maat? Kom in dat geval eens langs bij Spectral en laat je vrijblijvend informeren.

Kies voor de modulaire systemen van de maatwerk tv meubels

Wist je dat de meeste maatwerk tv meubels van Spectral modulair zijn? Dit betekent dat subwoofers, speakers, randapparatuur en zichtbare kabels netjes weg worden gewerkt en dat je optimaal kunt genieten van je tv. Je hebt de keuze uit verschillende opstellingen en de meubels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Neem alvast een kijkje op de website van Spectral en doe de nodige dosis inspiratie op. Ook voor jouw interieur is er in alle gevallen een geschikt meubel in de juiste afmetingen te verkrijgen. Kies bijvoorbeeld voor een zwevend meubel of een meubel met speakerdoek. Naar wat voor soort design gaat jouw voorkeur uit?

Breng een bezoek aan de showroom van Spectral

Ben je benieuwd geraakt naar de mogelijkheden en onmogelijkheden die er zijn met jouw interieur? Breng in dat geval een bezoek aan de showroom van Spectral en bekijk de maatwerk tv meubels met eigen ogen. Het personeel gaat graag samen met jou om tafel zitten, om zodoende je wensen helder in kaart te brengen. Je kunt vertrouwen op een eerlijk en betrouwbaar advies en door de ruime ervaring in het vak weet het personeel maar al te goed wat er met jouw ruimte mogelijk is. De showroom is gevestigd aan de Nobelstraat 29 in Harderwijk en beschikt over een brede collectie aan maatwerk tv meubels.