Huizenplan
Image default
Raamdecoratie en zonwering

Raamfolie als reclamemiddel

Raamfolie

Als bedrijf kan u talloze ideeën opdoen om verschillende reclame-uitingen naar buiten te brengen. Maar wat werkt nou beter dan raamfolie? Raamfolie is een heel geschikt reclamemiddel die eigenlijk geheel het hele jaar op uw ramen zit van uw bedrijf. Elke voorbijganger ziet uw bedrijf en u kan er veel informatie op kwijt. In een bedrijfspand zitten namelijk vaak talloze ramen. Dus waarom deze ongebruikt laten? Raamfolie is niet alleen een heel geschikt reclamemiddel, het is ook nog eens energiebesparend. Met raamfolie kan u vele kanten op. U kan er reclame op plaatsen, informatie of acties op plaatsen maar u kan ook ervoor zorgen dat mensen niet naar binnen kunnen kijken. Dit zorgt voor meer privacy voor de werknemers en minder afleiding. Er zijn vele soorten raamfolies. 

Diverse soorten raamfolie

Alle raamfolies hebben een ander doeleinde.

–          Zon- en warmtewerende folie

–          Privacyfolie

–          Kleurenfolie

–          Oneway vision

–          Veiligheidsfolie

De zon- en warmtewerende folie zegt het al, dit is een folie die ervoor zorgt dat de zon niet te veel naar binnen schijnt. Dit is vooral handig wanneer het gebouw bestaat uit veel glas. Anders komt er een broeikaseffect. Daarnaast zijn deze folies ook met een spiegeleffect te verkrijgen. Dit betekend dat mensen die voorbijlopen niet naar binnen kunnen kijken. Wanneer u niet wilt dat mensen naar binnen kunnen kijken kan u ook kiezen voor privacyfolie. Dit wordt ook wel melkglasfolie genoemd. Wanneer u wel graag de ramen wilt blinderen maar niet de zon wil blokkeren dan kan u voor deze folie gaan. Dit zorgt ervoor dat niemand naar binnen kan gluren maar de zon wel. Ook bestaat er kleurenfolie. Hierbij wordt de kamer verlicht in allerlei kleuren wanneer de zon naar binnen schijnt. Dit geeft een leuk speels effect. De sfeer verandert in zijn geheel.

Oneway vision folie is geperforeerd met talloze kleine perforaties. De ene kant is bedrukt met bijvoorbeeld een leuke actie en de andere kant is zwart. Doordat er allerlei kleine gaten in te zien zijn zullen de mensen van buiten een bedrukte poster zien. Zij zien niet de gaten. Maar omdat de andere kant zwart is kan u van binnen nog wel genieten van het uitzicht. Het kan natuurlijk ook zijn dat u graag raamfolie wilt voor de veiligheid. Hiervoor is er veiligheidsfolie. Dit is speciaal gemaakt voor vandalen en inbrekers. Zo kan u bijvoorbeeld folie bestellen die meerdere laagjes heeft. Wanneer er dan graffiti op wordt gespoten kan u één laagje eraf halen waardoor u er niks meer van ziet. Ook kan dit voor krassen heel handig zijn. Ook zijn sommige folies bestand tegen bakstenen. Het glas kan niet meer breken door speciale anti-inbraak folie.

Wanneer u twijfelt over raamfolie doet u er goed aan om op internet te kijken naar de ervaringen. Ga opzoek naar een bedrijf die hierin gespecialiseerd zijn. Het is namelijk bijna niet zelf te doen. Raamfolie moet op een speciale manier worden aangebracht voor de beste resultaat.

 

Voor meer info : https://tinttotaal.nl/ons-aanbod/raamfolie/