Huizenplan
Image default
Vakantie

Vakantiegeld investeren in uw woning

Geen vakantieplannen? Denk dan eens aan investeren in uw eigen huis

Zoals ieder jaar krijgen miljoenen Nederlanders vakantiegeld, dat zoals bedoeld is vaak kan worden gebruikt om een lekker en welverdiende vakantie te boeken. Maar dit jaar is alles anders. Zo gaan veel Nederlanders dit jaar niet op vakantie vanwege de corona. En dat betekent dat u een leuk centje extra te spenderen hebt.

Geld op uw bank laten staan is momenteel niet winstgevend. De enige verstandige investering is momenteel…jawel, uw eigen huis.

Extra drukte door corona

Ook wij zien een sterke stijging in het aantal aanvragen voor nieuwe kunststof kozijnen, deuren en ook schuifpuien. En waarom ook niet? Deze zaken zijn vaak niet alleen waardevermeerderend voor uw woning, maar ook nog eens verhogend voor het algemene woongenot. Denk bijvoorbeeld aan een mooie, strakke en goed werkende kunststof schuifpui van Schucco, waarmee u direct uw woning verbetert, waarde van uw woning verhoogt en ook nog eens een fantastische woonkamer creeert.

Of een nieuwe kunststof voordeur die nog eens zorgt voor een extra veiligheid naast het optische voordeel dat ie er super uitziet.

Kortom, meer redenen om eens rond te kijken naar nieuwe kunststof kozijnen en de mogelijkheden.

Zo heeft EA-Kunststoftechniek bijvoorbeeld extra voordeel bij aankoop van 2 kozijnen of meer. Dit mogen alle soorten kozijnen zijn. En voor voordeuren en schuifdeuren waren ze al een van de goedkoopste leveranciers in Nederland.

EA-Kunststoftechniek produceert en monteert volop kunststof kozijnen

Let er wel op, dat door de extra drukte vanwege de corona dat de levertijden zijn aangepast naar ca 8 weken, maar dit is nog steeds supersnel.

Ondanks de corona wordt er bij EA-Kunststoftechniek gewoon volop geproduceerd, geleverd en gemonteerd. Kies daarom wel voor een bedrijf dat geen leveringsproblemen heeft om teleurstellingen te voorkomen.

Kies daarom voor zekerheid, kies voor kwaliteit, en kies voor EA-Kunststoftechniek kunststof kozijnen en profiteer van de voordelen van kunststof kozijnen voor langere termijn. 

 

https://ea-kunststofkozijnen.nl/