Huizenplan
Image default
Woning kopen

De beste makelaar Groningen

Bij het kopen,verkopen,huren en verhuren van woningen, bedrijfspanden of vastgoed wordt een makelaar ingesteld als bemiddelaar. Als het gaat om een woning de te koop is aangeboden, dient de makelaar dan als aankoop- of verkoopmakelaar. Er zijn ook makelaars die zich specialiseren in het taxeren, bekend als de taxateurs. Daarnaast onderscheid men ook de verhuurmakelaars, die bemiddelen bij het huren en verhuren van woningen.IQ makelaar Groningen is de perfecte makelaar in Groningen die hierbij kan helpen.

Het werk van een makelaar

Een makelaar treed op als raadgever wanneer iemand zijn onroerend goed wilt verkopen of verhuren. Of als iemand geïnteresseerd is in het kopen of verkopen van onroerend goed. Er zijn verschillende soorten makelaars, hun werkzaamheden hangen af van de taak die zij moeten uitvoeren. Bij IQ makelaars in Groningen hebben wij makelaars voor elke taak.

Soorten makelaars

Bij IQ makelaars Groningen vindt u verschillende soorten makelaars, zoals de verkoop en aankoopmakelaars.

Aankoopmakelaars komen op voor de belangen van de koper, zoals het in kaart brengen van de woonwensen van de koper. Het uitzoeken, selecteren en voorstellen van geschikte woningen. Afspraken maken voor het bezichtigen van de woningen en onderhandelen van de verkopers.

Verkoopmakelaars hebben andere werkzaamheden, zij helpen de klant door het geven van adviezen over de juiste verkoopprijs, nadat zij de taxatie verricht hebben. Helpen met het bepalen van de verkoopstrategie en zoeken naar potentiële kopers. Het ontvangen en begeleiden van deze kopers. En onderhandelen met de kopers en het gezamenlijk uitwerken van de verkoopcontracten. Zowel de aankoop- als verkoopmakelaar helpt bij de notariële en juridische zaken.

 

Voordelen van een makelaar

Er zijn vele voordelen wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van de diensten van IQ makelaars Groningen. Onze makelaars kennen de lokale huizenmarkt en zijn bekend met de regelgeving. We zijn goed op de hoogte van de gemiddelde vraagprijzen en weten erg goed hoe het biedproces werkt. Onze mensen zijn ervaren en weten goed met de werkdruk om te gaan. Er wordt deskundig werk verricht. Wanneer beide partijen een overeenkomst bereikt hebben vindt de overdrachtsprocedure plaats.

Als klant hoef jij je geen enkel moment zorgen te maken over het afhandelingsproces. IQ makelaars Groningen spreekt namens de verkoper en behartigt ook de belangen van de verkoper.

 

Waarom IQ makelaars Groningen

Bij IQ makelaars Groningen ben je ervan verzekerd dat jouw woning binnen kort termijn verkocht wordt. Of dat je samen met jouw gezin in jullie droom woning, gezellig samen zitten te dineren.

Wij zorgen voor 100% klanttevredenheid, door landelijke ervaring te combineren met lokale marktkennis!

Voor meer info : https://www.iqmakelaarsgroningen.nl/