Huizenplan
Image default
Verbouwen

Muren spuiter voor het beste resultaat

Muren spuiter voor het beste resultaat

De muren spuiter is een schilder die op efficiënte wijze de muren en wanden in of rondom jouw huis komt verven. Dit is echt vakmanschap want niet iedereen kan zomaar spuiter worden. Er zijn namelijk vele technieken die de schilder kan gebruiken. Daarnaast is het ook nog eens belangrijk dat het gelijkmatig gebeurd. Veel mensen kunnen dit niet zelf omdat ze bijvoorbeeld kramp krijgen of het te vlug willen doen. Hiervoor hoef je jezelf niet te schamen, want jij bent weer ergens anders goed in. Vaak kunnen 1 of meerdere ruimtes dezelfde dag nog opgeleverd worden. Als je onderaan de streep gaat kijken betaal je dus minder arbeidsloon en je hoeft ook minder dagen vrij te nemen.

Er zijn 2 pakketten waarvoor je een offerte kunt aanvragen. Pakket 1 is het budgetpakket. Hierbij huur je alleen een muren spuiter in en plak je zelf alles af. Ook moet je de ruimte zo leeg moglijk maken. Dit zodat de schilder zich overal kan verplaatsen en alle hoeken en naden goed kan voorzien van een mooie verflaag. Bij het totaalpakket wordt je helemaal ontzorgt. De muren spuiter gaat dan alles voor je afplakken en eventueel kit hij gaten en oneffenheden dicht. Dit is het dagelijkse werk van deze man of vrouw, dus dit hebben ze vaak sneller gedaan dan dat jij dit doen. Daarnaast is het niet eens zoveel duurder.

Wat zijn de voordelen qua tijd en geld ?

Qua tijd en geld bespaart een muren spuiter je veel. Als je alleen al qua tijd gaat kijken gebeurt spuiten een stuk sneller als verven. Als jij zorgt dat de ruimte leeg is en de schilder makkelijk alles af kan plakken dan is het vaak ook nog eens zo gepiept. Vaak kun je de volgende dag dan alweer in de ruimte en alles inrichten. Dit scheelt natuurlijk ook voor een flinke financiële besparing. Je betaald immers een lager uurloon, maar je hoeft ook niet zoveel dagen vrij te vragen van je werk.

Hoe worden de kosten voor een muren spuiter berekend?

De kosten spuitwerk van een muren spuiter kunnen op verschillende manieren worden berekend. Vaak kiezen de mensen voor een totaalpakket waarbij zij helemaal ontzorgd worden. De muren spuiter gaat dan alles afplakken en kitten zodat het eindresultaat het beste wordt. De prijzen beginnen voor een heel huis bij ongeveer €7,- per vierkante meter. Als je slechts kleine ruimtes doet dan is het net wat meer, heb je een groter project dan kan het soms wat minder zijn.

Het beste resultaat voor de muren

Natuurlijk is naast de kosten het eindresultaat van een muren spuiter het belangrijkste. Over het algemeen worden er ongeveer 2 a 3 verflagen aangebracht en zie je weinig tot geen verschil met het normaal verven van muren of wanden. Het verschil in tijd dat is wel iets wat meteen opvalt. Spuiten werkt efficiënter waardoor ruimtes sneller klaar zijn. Vooral als je gaat verhuizen kan het nog wel eens een tijdrovende hobby zijn. Als je hier een professional voor inhuurt is het zo gepiept voor een aantrekkelijke prijs!

Wil jij je muren en plafonds laten spuiten? Schilder Zoetermeer heeft tijd om dit uit te voeren.