Huizenplan
Image default
Verbouwen

Niet eens met de energietransitie vanwege hoge kosten?

Niet eens met de energietransitie vanwege hoge kosten?
Niet nodig met de nieuwste elektrische boilers en cv’s.

Er zijn op het moment mensen die hun hakken in het zand gaan zetten tegen het klimaatakkoord vanwege de mogelijk hoge kosten die daaraan verbonden zijn. Dit korte termijn denken is niet alleen bijzonder egoïstisch, het is ook niet nodig. Er zijn namelijk genoeg goedkope alternatieven te vinden om op een duurzame manier je huis en je water te verwarmen.

Om de CO2 uitstoot te verminderen en zo een beter leefklimaat te krijgen gaat inderdaad niet over 1 nacht ijs, maar is wel voor iedereen op de wereld van levensbelang. Daarom is het belangrijk om te weten dat het echt niet zo kostbaar hoeft te zijn als gedacht.

Op de website van elektrischeboiler.eu helpen ze je graag met advies over hoe de energietransitie makkelijker en goedkoper te maken. Zij verkopen al jaren elektrisch aangedreven apparatuur; elektrische boilers, elektrische kachels, zonneboilers, doorstrooom apparaten, elektrische cv’s, combi cv’s en zelfs antikalk magneten...

 

Het is een overzichtelijke website, de goedkoopste in zijn soort met producten van hoge kwaliteit. Er staan Nederlandstalige handleidingen van elk product op de site, duidelijke specificaties en handige opties die je simpelweg aan kunt vinken zodat je niks mist. Doordat er gerelateerde producten worden gegeven wordt het je nog makkelijker gemaakt de juiste keuze te maken. Op werkdagen zijn ze altijd telefonisch bereikbaar voor vragen en is er een showroom met een afhaaldepot. Zo kan je de producten komen bekijken en zal je deskundig geholpen worden door vakmensen ter plaatse. 

 

Je kunt kiezen uit diverse merken elektrische boilers.

De mooie en energiezuinige boilers van het merk Wesen bijvoorbeeld zijn zelflerend en hebben een diepte van slechts 27 centimeter, zo passen ze met gemak in een keuken- of badkamerkastje. Deze boilers zijn ook voorzien van een anti-legionella functie.

Een ander A- merk op de website van elektrischeboiler.eu is Ariston.
Dit merk heeft een mooi clean design boiler en hebben een energielabel B.

De elektrische boilers hebben een ECO stand waardoor je behoorlijk kunt besparen op de energiekosten.

De boilers van het merk DAT die zij verkopen (sommige modellen ook weer uitgerust met een smart controller voor de energiezuinigheid) zijn ook van uitstekende kwaliteit. Mooie apparaten die gewoon in het zicht gehangen kunnen worden.

Nog een top merk te verkrijgen bij deze veelzijdige webshop is Lemet. Deze elektrische boilers worden in Europa gemaakt en ook dit merk heeft een ECO modelletje, helemaal computergestuurd en meet zelf wanneer het de beste tijd is voor het verwarmen van het water en wanneer juist niet omdat de boiler je huishoudgewoontes bijhoud en opslaat.

 

 

Ditzelfde merk produceert ook zonneboilers en zijn ook online te bestellen. 

CV ketels zijn van Eltherm. Deze elektrische CV’s zijn zeer energiezuinig door de microprocessor gestuurde elektronica, zo bespaar je maximaal op de energiekosten en kan je genieten van langdurig comfort.

Dan de doorstroomapparaten. Deze zijn van het merk Wijas, er zijn diverse modellen.

Op de website van elektrischeboiler.eu staat zelfs een handige on-line calculator die je kunt gebruiken welke cv of boiler je nodig hebt en het meest geschikt is voor jouw huidige situatie. 

Dus, niet zomaar de kont tegen de kib gooien uit angst voor de kosten, kijk eerst eens goed naar de mogelijkheden en profiteer juist van deze ontwikkelingen.

https://elektrischeboiler.eu/